prawko
prawko
mam pytanie, od ilu lat wedlug naszego polskiego prawa mozna robic prawo jazdy? slyszalem ze ma wejsc przepis ze od 17 lat. wiecie cos o tym??
pierdolenie
scigali sie w 4 osoby i jechali 180km/h jakas kurwa toyota corola z lat 80 poczatku 90 przeciez na odcinku kilometra nawet by sie nie napedzili.
widac ze autor i policja przy okazi nigdy nie brali udziału w nie legalnych wyscigach na 400m
kurwa kierowca to pewnie jakis banan nacpany albo najebany jak mnie tacy ludzie wkurwiaja mysla ze kurwa maja od 2 lat prawko( w co watpie pewnie dopiero zdałza 14 razem) i juz jest mistrzem kirownicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurwa ja sie ucze jezdzic od 10roku zycia mam prawko zdane za 1 razem (niektozy nie wieza twierdza ze kupione ale to nie prawda) i kurwa jak mam ochote poszalec to jedziemy z kumplami na jakis parking( to w zime jak jest snieg) albo za warszawe w nocy i zapierdalamy po polnych drogach zapoznawszy sie znimi najpirw i obstawieniu wszyskich wiazdow na nie . I co wazniejsze nigdy z pasazerami .
scigali sie w 4 osoby i jechali 180km/h jakas kurwa toyota corola z lat 80 poczatku 90 przeciez na odcinku kilometra nawet by sie nie napedzili.
widac ze autor i policja przy okazi nigdy nie brali udziału w nie legalnych wyscigach na 400m
kurwa kierowca to pewnie jakis banan nacpany albo najebany jak mnie tacy ludzie wkurwiaja mysla ze kurwa maja od 2 lat prawko( w co watpie pewnie dopiero zdałza 14 razem) i juz jest mistrzem kirownicy!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurwa ja sie ucze jezdzic od 10roku zycia mam prawko zdane za 1 razem (niektozy nie wieza twierdza ze kupione ale to nie prawda) i kurwa jak mam ochote poszalec to jedziemy z kumplami na jakis parking( to w zime jak jest snieg) albo za warszawe w nocy i zapierdalamy po polnych drogach zapoznawszy sie znimi najpirw i obstawieniu wszyskich wiazdow na nie . I co wazniejsze nigdy z pasazerami .
http://www.s-cam.pl/
ja tez zdalem za 1 razem i tez nieszaleje na ulicach szalalem na ursusie na takiej plycie starej za zakladami ursus zajebiscie bylo no ale zamkneli a teraz jestem stary i nie mam czasu na szalenstwa :)
a takim gnoja co dostali prawko i furke od ojca i kozacza zajezdzam zawsze droge i *** im w dupe
a takim gnoja co dostali prawko i furke od ojca i kozacza zajezdzam zawsze droge i *** im w dupe
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
j aslyszalem ze ma wejs taki eprawo ze od 16 ale mozeszt tylko z osoba dorosla jezdzic ktora ma minimum 5 lat prawo jazdy....
a co do tego roportazu to dzieciaki dostaja samochody i suie woza myslac ze sa zajebiste ale niektorym nie da sie tego wytlumaczyc
sam eszcze ne mam prawka (eszcze z 2 lata;/) ale ja tam wole motor:D
a co do tego roportazu to dzieciaki dostaja samochody i suie woza myslac ze sa zajebiste ale niektorym nie da sie tego wytlumaczyc
sam eszcze ne mam prawka (eszcze z 2 lata;/) ale ja tam wole motor:D
odpierdolcie sie od tego wypadku kurwa mać !! !! nie komentujcie tego i ogólnie poprostu kurwa odpusccie !! !! !! !! Tam zginął moj bardzo dobry kolega, i nie mam zamiaru czytac kolejnych madrych wypowiedzi na temat tego wypadku, wystarcy ze naczytałem sie na Onecie.
Wiec ładnie was prosze....nie komentujcie !
Wiec ładnie was prosze....nie komentujcie !
http://www.pinkbike.com/photo/927858/