A to wszytko przez... rodzicow!?

Shepard
Kontakt:

A to wszytko przez... rodzicow!?

Post autor: Shepard »

Kurna... Wczoraj mialem zebranie w szkole... No i prawdą jest ze mam kilka pal ale juz wiekszosc poprawionych ( sa wpisane w kolka ) ale oczywiscie stara mysli ze ja klamie i to nei sa poprawione i mam sie uczyc... - co z tego wynika? Zabrala mi kabel od zasialania od kompa ( ale nie pomyslala ze ja mam drugi ]:-> ) no do czerwca nie pojezdze na biku a 30 maja sa zawody na Kazoorce kurwa... Tyle ze jak mi bika zapna blokada to tez mam schowany 2 klucz ( dorobilem sobie na takie sytuacje ) no ale stara sprawdza mnie telefonami czasem... No i jeszcze moze zamknac mi go w piwnicy i wziac klucze...

Czy Wy tez macie takich starych? Byle pala i nie mozecie wyjsc nawet jak jest tak wazna sytuacja jak zawody??
www.43ride.com
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

ja na szczęście nie mam takich problemów mi zawsze mame po zebraniu udaje się przekabacić i wszystko moge (no nie wszystko) ale pogadaj z mamą i powinno być gitt powodzenia!!
Shepard
Kontakt:

W tym problem ze predziej bym wykalaczka mur berlinski zbuzyl niz przekonal moja starsza...
www.43ride.com
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Shepard współczucie, mój kumpel przez pół roku miał szlaban na bike za oceny (z pierwszego semestru) teraz już może jeździć (teoretycznie bo ma łape złamaną :D) a miał wtedy założoną kłudke na szprychy

ale jego mądra mamusia nie pomyślała że szprychy się odkręca odkręciłem nyple ściągnołem mu kłude i przykręciłem oraz wycentrowałem koło i jeździł jak wracał ze szkoły a stara była jeszcze w pracy :-)

a rower stał w piwnicy także w weekend czasami też wychodził i nie wiedziała że jest na rowerze

jak masz na szprychach kłude albo łańcuch to zrób tak samo :)
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

albo chociaż powiedz żeby Ci dała rower na 29.05 i 30.05 na zawody

albo w szkole niech nauczyciele Ci w dzienniczku napiszą że masz oceny oprawione i się podpiszą pod tym
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

ojciec kiedyś po wywiadówce wywiózł mi bika do cioci która mieszka Wawie (ok 340 kilosów od naszej chaty), ale to było dawno temu (2 lata?), chociaż zły dotyk boli przez całe życie :D
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Goldi
Kontakt:

Post autor: Goldi »

Złap na biegu jakies 2 dobre oceny powiedz jej albo niech ci wpisza do dzienniczka powiedz ze masz zawody! Albo wez ja na na cos takiego: "wolisz zebym cpał w wolnych chwilach czy na rowerze smigal. Wiesz ze jak sie czlowiek nudzi to rozne pomysly do glowy przychodza!" no tak starej powiedz a uczyc sie caly czas nie da rady bo pierdolca mozna dostac.
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

<lol> ładnie musiał być wkurwiony że go tak wywiózł :D
Shepard
Kontakt:

No cos trza bedzie wymyslic kurna... Ale to tez wina nauczycieli bo jebuska od polaka miala mi skasowac 2 paly za wypracowania ktore pisalem kurna godzinami do gazetki szkolenej... ( moje szczescie ze chciala zebym anpisal relacje z Pucharu polski na kazorce i o Gravity :D buahaha ) :D :D :D a co do blokady to jak juz to przypina rame do kola - ale jak juz mowilem mam zapasowy klucz :) :) Moze do konca tygodnia zlapie jakies ocenki lepsze i bedzie git... Najbardziej wkurwilo moja stara to ze mam zagrozenie z anglika bo dostalem 1 z karktoky jak kurwy od anglika nie bylo 2 miesiace i przychodzi i robie kartkowe niewiadomo z czego - 20 osob paly dostalo - a pozatym potrzeba 3 ocen zebyw ystawic na koniec roku ocene a ja mam tylko jedna ( jak wiekszosc... ) Na szczescie dzis referacik na piateczke wygadam, jutro sprawdzian i bedzie ok ( mam nadzieje )
www.43ride.com
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Hehe. P r z e s r a n e masz chłopie.
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

kurde wspolczuje u mnie nigdy nie bylo nigdy cos takiego wiec ci nie poradze
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ale hardcore... to jest wlasnie definicja tego slowa, to jest real hardcore...

Ja moge wszystko, wychodzic kiedy chce gdzie chce i po co chce...

Zawsze , nawet jak bardzo zle idzie w budzie. To moja sprawa...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

Hehe przypomnial mi sie kumpel co mu starzy czesci od kompa zabierali za zle oceny.
Koles 15 minut siedzial na klatce schodowej i wyrywal kartki (dokladnie zeby stara sie nie kapnela) z zeszytu jak dostal ocene mniejsza niz 4.
Koles ma teraz 19 lat i nadal fajki na korytarzu chowa lol :-)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

hehehe ale kurwa przekrety :D ja nawet tego nierozumiem :D kurwa chce to wychodze :D :))))))))) ale jaja <hahaha> :)))) a jak cos to powiedz "dawaj klucz k u r w a bo chce pojezdzic :D "
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

hehehe ja mam podobnie:D
jak sie mamusia mi brała kabel (zasilacz od kompa) wiec wziąłem od starego kompa...jak sie skapła:D to brała mysze wiec za 18 kupiłem drugą:D i teraz znów sie kapła ale juz mi nie zabiera bo jestem kochanym i dobrym synkiem:D

nie martw sie minie im szybko (jesli hcesz wyjechac na kazoorke towez sie cos poucz i na 100% im minie...:D)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

ja nie mam pal to nie mam problemu

zreszta ja mamie powiedzialem ze moze mi roznych rzeczy zabraniac ale na rower i tak pojde i dala spokoj :DDD
http://bodzio.pinkbike.com/
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

mi tesh kiedys kabel od kompa zabrala zadzwonilem do kumplai kabel w 15 minut byl a szlabn na rowra jeszcze nigdy nie mialem chociaz czasami strraszy ze mi opony potnie :)
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

ja mam w miare dobre oceny ale i tak drą morde że marne ale nie zamykają roweru przez oceny tylko np: oni mają jakąś manie jest lato 35stopni (żadko bywa ale czasem jest) to pieprzą że jest za gorąco i że nie pójde na rower jak już się zbliża zima to jest za zimno to tak w kółko
oni wogule są jacyś pojebani bo ciąge się o rwer czepiają że pieniądze na rower wydaje itd. i wszystko co najgorsze i co się stało to oczywiście przez rower i to że ciągle na rower wydaje i nie ucze się(wcale .. tylko skąd się oceny biorą) i tak w kółko do obesranej śmieci.....
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Lol...tyle powiem:D
Starzy sa dziwni:D ale uczcie sie choc troche a wiele mogą wam dac:DDD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
ODPOWIEDZ