kazoorka to symbol
zaloze sie ze kosciola to by nie rozpieprzyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dla mnie kazoorka ma cholernie duze znaczenie i ja osobiscie nie pozwole je rozwalic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Tylko zadajcie sobie pytanie co jest wazniejsze dla rozwoju miasta... pare usypancyh gorek ziemi czy porzadna, szybka droga... nie badzcie dziecmi prosze.
jak tak mozesz mowic Chrabal nad tym torem ciezko pracowal caly klub Gravity. Wogole to zbudujcie lepsza trase ta jest ch***a bo sa koleiny po deszczu i za wolno je usuwac bo inni-w tym ja- by sobie chcieli troche pojezdzic. Wogole dla mnie kazoorka to tez symbol. Symbol Ursynowskich blokowisk bo przecioez skads ta ziemia sie wziela. Powodzenia w budowie lepszej trasy
chrabal: skoro tak to czemu tego nie zrobiles. Wogole to jak pare razy bylem na kazoorce to sporo osob jezdzilo. A ile ogolnie kopie? Mozesz mi na to pytanie odpowiedziec(oczywiscie ja wam i task nie pomoge bo za daleko mieszkam)
Pozdro
Właśnie co to ma znaczyć kto to budował za każdym razem jak tam jestem to błoto i koleiny każdy chciałby pojeździć a nie ... ktoś kto to zbudował powinien zrezygnować z pracy wszystkich zajęć jazdy itd siedzieć na górce z łopatą i poprawiać 24 na dobe a nie co oni sobie myślą że co przyjeżdżam sobie normalnie jak każdy troszke błota ale da sie jeździć po paru przejazdach taaakie koleiny że chej to se jade do domu wracam na drugi dzień i co widze dalej te same koleiny a nawet ich więcej bo ktoś jeszcze jeździł no przecież to jest nie do pomyślenia toż to skandal jest normalnie no...