przedstawiciel alexrims na polske
przedstawiciel alexrims na polske
Wiec tak,kto jest przedstawicielem firmy alexrims na polske??
chodzi mi o obrecze DX32 których na polskim rynku nie ma w wersji na 24" moze jakby tak przycisnac dystrybutora,zasypac go mailami to by sie zebrali i sprowadzili!!!!!
W polsce jest taka bieda z obreczami na 24" ze nic nieda sie wybrac
a ten alex byłby jakąs tam alternatywą.
chodzi mi o obrecze DX32 których na polskim rynku nie ma w wersji na 24" moze jakby tak przycisnac dystrybutora,zasypac go mailami to by sie zebrali i sprowadzili!!!!!
W polsce jest taka bieda z obreczami na 24" ze nic nieda sie wybrac
a ten alex byłby jakąs tam alternatywą.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
etam, ja tam sie poddałem. 2 lata temu i rok temu wykonałem do nich co najmniej kilkanaście telefonów na sezon pytajać o alex supra sigma (supra E lub M jak ktoś zwał). Takie najcieższe 1.2kg felgi. Nie mogli sprowadzic kilku sztuk. Ani w dużej ilości (bo nikt nie kupi- może to i fakt), ani 2 sztuk dla mnie, bo moga tylko całą partię. Wtedy dałbym im nawet dużo wiecej niz kosztować powiiny za 2 sztuki. Może fabryka czy dystrybutor od którego biorą jest mało elastyczny, ale szkoda że tych do testów nie dostałem, zrezygnowałem.
dupa.
byłem dzisiaj u przedstawiciela Alex Rims na polske:)
powiedzieli mi ze dojdą DX 32 na 24" ale 32 i 36 szprych ;/
spytalem sie dlaczego nie bedzie na 48, przeciez na 32 malo kto jezdzi (mimo ze sa praktycznie tak samo mocne jak 36, mozna nawet zobaczyc ze w norco (chyba) sa kola na 32 ) a oni sie fest zdziwili
po paru zdaniach powiedzieli ze raczej nie beda sprowadzali 32 a zamiast tego zamowią n a 48 szprych :) do tego bedzie jeszcze DM 24 bedzie nie tylko w czarnym kolorze:D
wiecej zdradzic nie moge, ale wiosna i lato 2005 zapowiada sie ciekawo :)
pozdro EKIPA NETBIKE
powiedzieli mi ze dojdą DX 32 na 24" ale 32 i 36 szprych ;/
spytalem sie dlaczego nie bedzie na 48, przeciez na 32 malo kto jezdzi (mimo ze sa praktycznie tak samo mocne jak 36, mozna nawet zobaczyc ze w norco (chyba) sa kola na 32 ) a oni sie fest zdziwili
po paru zdaniach powiedzieli ze raczej nie beda sprowadzali 32 a zamiast tego zamowią n a 48 szprych :) do tego bedzie jeszcze DM 24 bedzie nie tylko w czarnym kolorze:D
wiecej zdradzic nie moge, ale wiosna i lato 2005 zapowiada sie ciekawo :)
pozdro EKIPA NETBIKE
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Juz kiedys pisalem po co sa kola na 32 szprychy ale sie powtorze... gdy sie sklada rower od podstaw to mamy wybor brac 32 lub 36 no ale wiadom po zakupieniu wszystkich czesci hajsu brakuje no to sie kupuje na 32 szprychy i mozna zaoszczedzic nawet do 8 zl i po ciezkiej robocie - skladania bajka mozna sobie pozwolic na zgrzewke zlocistego browara...
... potem pojsc przetestowac bajka, wypierdolic sie, polamac kosci i nie jezdzic przez pol roku
... potem pojsc przetestowac bajka, wypierdolic sie, polamac kosci i nie jezdzic przez pol roku
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687