RST..... o boze jak ty to zrobiłes??? idiesh do sadu za kłamanie!!! słyszysz co mówisz?? ty sadzish ze połamałes RST a to jest impossible!!! -przemoo-(buehehhehehe) ty sie nie chwal ze połamałes dropoff-a bo on połamał... RST!!!! jaki ty musisz byc wyczynowy!!!
Ej nie ale serio za taką kase i poległ ? Nie... Przecież RST to lider w produkcji amorów. Specjalne plastikowe tworzywo :P Musiałeś go źle używać ! Może nie jeździłęś tylko po chodniku :P ALe nie nie śmieje sie bo sam mam Gile :P Tylko że jeszcze trzyma :D
Jezu... czemu wy sie dziwicie, że rst pęka, łamie się...? bo jest to amor do xc, a nawet i po dłuższym jeżdżeniu po lesie łapie luzy. Do skakania to on sie wogóle nie nadaje. Jedynym rst na którym mi się dobrze jeździło był delta hl.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
o stary jak ty to robisz ja mam rst 381 i jeszcze sie nie rozejbał hehe
narazie
a chyba ciężko jest złamać jaką kolwiek cześć w roweże porucz osi nie-e ??
[quote="Durf"]Jezu... czemu wy sie dziwicie, że rst pęka, łamie się...? bo jest to amor do xc, a nawet i po dłuższym jeżdżeniu po lesie łapie luzy. Do skakania to on sie wogóle nie nadaje. Jedynym rst na którym mi się dobrze jeździło był delta hl.[/quote]
TA.. serio to nie jest amor do skakania --- o qrde to niezle ja to myslałem ze bender na taki skacze :-)))))))))))))))))))))) mój kumpel taki ma .... hehe mamy w kraju mistzr krzysia bender na monsterze smiga i ne połamal a on rst złamał lol teraz kup sobie krone do niego pewnie z 1000 zł kosztuje jak nie wiecej !!!!
a tak serio nie przejmuj się to tylko rst :-)
GRZECZNI CHŁOPCY IDA DO NIEBA --CI GORSI MAJĄ RAJ NA ZIEMI ;-)))))))))
a mam takie jeszcze pytanko bo nie chce mi sie zakladac kolejnego tematu o tym szycie :) Po uj jest to pokrętło na lewej goleni ? czy to ma jakos twardosc czy skok regulowac ? bo czy bym krecil na maxa - czy + to i tak nie zmienia to "Pracy" tego czegoś ;/
Chciałem powiedzieć że jestem szczęśliwym użytkownikiem RST omega sl 2005 i dlatego chciałem Cię zapytać Przemooo, jaki sztywniak w granicach 150zł będzie najlepszy do Destroyera :) Tanie RST jest dobre, bo jest dobre i tanie !