PlayStation 2
-
- Kontakt:
PlayStation 2
Ma ktos konsolke? Jak to sie sprawuje? Ja doszlem do wniosku, ze komp sie do gier po prostu nie oplaca, modernizacja kupe kasy, a gry i tak lepsze wychodza na ps2, albo wychodza najpierw na konsole a potem na pieca... nie gram w strategie, rpg i te inne, takze ps2 bedzie idealne... no i te san andreas... mmm :))) Kupilbym przerobiona i do tego nagrywarke dvd, i gry mam po 3 zl czyli tyle ile kosztuje czyste dvd ;]... sciagalbym gry z neta... Jak sie sprawuje konsolka? Wzialbym z allegro za 750 zl przerobiona... pozdro =P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
to dobrze doszles do wniosku ... konsola dobrze sie sprawuje pare razy na tym gralem u znajomych na imprezach kiedys mialem psx'a i ogolnei fajna zabawa jest bo nie musisz sobie podlaczac jakichs specjalnych padow zeby lepiej grac jak do kompa ... nie musisz podlaczac sterty kabli jak tylko chcesz pograc ... i ogolnie jest lepiej
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
Nigdy w zyciu bym konsoli nie kupil, nie nawidze konsol i uwazam ze przez nie rynek pc traci wiele ciekawych tytulow...
Np takie san andreas gdyby wydali najpierw na pc mialoby duzo lepsza grafe a nie syfne rozmazane textury , zero mozliwosci nowych DX
Disiejsze kompy maja na tyle mocy by gry wygladaly cudownie, ale niestety konsolki nie daja rady, a ze jest pelno frajerow co te gierki kupuja masowo jak zoltki czy amerykance to robi sie chlam.
Akurat San Andreas jest zajebiste klimatem i swoboda dzialania ale grafa bylaby duzo lepsza niz na konsolke.
SMIERC KONSOLOM RRRRRR
Np takie san andreas gdyby wydali najpierw na pc mialoby duzo lepsza grafe a nie syfne rozmazane textury , zero mozliwosci nowych DX
Disiejsze kompy maja na tyle mocy by gry wygladaly cudownie, ale niestety konsolki nie daja rady, a ze jest pelno frajerow co te gierki kupuja masowo jak zoltki czy amerykance to robi sie chlam.
Akurat San Andreas jest zajebiste klimatem i swoboda dzialania ale grafa bylaby duzo lepsza niz na konsolke.
SMIERC KONSOLOM RRRRRR
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja osobiscie uwazam ze PS2 i X-box to rewelacyjna sprawa. Sam nie mam bo szkoda mi kasy, a poza tym nie mam zbednej do wydania, ale jest to bardziej oplacalne niz kupowanie pc za 3 tysie zeby mozna bylo sobie pograc w nowosci przez pol roku. PS2 masz i wiesz ze masz na jakis czas spokoj. Jednak jest masa gier szczegolnie FPP ktore sprawiaja ze PC ROOX. Szczegolnie multiplayerowe Counter Strike, Quake 3, Call of Duty, Halflife 2 itd. Jednak nie da sie ukryc ze HALLO 2 na X-boxa wyglada bosko. Jesli masz kaske zbedna i szkoda Ci rozbudowywac kompa do celow rozrywkowych to sie nie zastanawiaj bo nie ma nad czym. Soniasz jest wypasionym sprzetem i tyle ;)
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
dh_maniak a od kiedy sie kupuje oryginalne gry ? przeciez WC dokladnie powiedzial ze bedzie mial gry i flmy po 3 zeta. Poza tym nie mozna porownywac ps2 do pc'a jedno sluzy zupelnie czemu innemu niz drugie. PS jest konsola a pc komputerem osobistym. Jesli np ktos gra w wyscigi, mordobicia, i TPP, platformowki itd to pleyak jest idealnym rozwiazaniem. Pomysl dh ps2 kupujesz za 800 zeta i masz konsole + dvd playera. Ile musialbys wydac zeby kupic PC , na ktorym gry jako tako chodza ? mysle ze wiecej niz 2 tysie bez monitora. Kalkulacja jest oczywsta. Dla mnie ladowanie kasy w PC dla samych gier jest bzdura. Znam kolesia ktory kupil sobie p4 3,2 GHz , 2 GB ramu itd tylko po to zeby mu DOOM3 super chodzil, i faktycznie chodzi swietnie tylko co z tego jak ta gra jest po prostu DENNA ( zdanie moje i kumpla po dluzszej grze)... Kupuj Pleyaka nie pozalujesz :)
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
PS2 to jest siła!! Pc nadaje sie tylko co by w fpsy grać :) na konsole jest dużo róznych tytułów, a nie tylko strategie i Fpsy jak na kompa:)
no dobra teraz powżnie, konsole sa do grania a kompy do wszystkiego, a jak mówi babcia od ACE "jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego", no bo poco sie wysilac nad kodem gry i optymalizowac ją jak i tak za pół roku wyjdzie nowa karta GRAFICZNA za 3 tysiaki i i procek za tyle samo, klienci i tak kupią :)
konsole są lepsze do grania bo są do grania i tyle w tym temacie
co do kupna, kupuj nówke, używki sprawdzaj dokładnie, bo możesz trafic na mine, ja mam kompa a itak gram na czarnuli, gierek jest od zajebaia, nawet FPS sie trafi (KILLZONE RULEZ)
brachu bierz konsole :P
no dobra teraz powżnie, konsole sa do grania a kompy do wszystkiego, a jak mówi babcia od ACE "jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego", no bo poco sie wysilac nad kodem gry i optymalizowac ją jak i tak za pół roku wyjdzie nowa karta GRAFICZNA za 3 tysiaki i i procek za tyle samo, klienci i tak kupią :)
konsole są lepsze do grania bo są do grania i tyle w tym temacie
co do kupna, kupuj nówke, używki sprawdzaj dokładnie, bo możesz trafic na mine, ja mam kompa a itak gram na czarnuli, gierek jest od zajebaia, nawet FPS sie trafi (KILLZONE RULEZ)
brachu bierz konsole :P
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
Ja mam i to i to (PS2 i PC). Jesli i idze o jakosc animacji i dynamike PC nie ma szans, choc oczywiscie konsola pracuje na znacznie mniejszej rozdzielczosci i to widac wyraznie (w tej kwesti duzo zalezy od telewizora). Dawno dawno temu mialem cos takiego jak commodore C64 i z tego co pamietam z gierek na mydelniczce mialem duzo wiecej zabawy niz obecnie na PC. Teraz te czasy wrocily razem z PS2. "Grywalnosc" konoslowych gierek przerasta PC`towskie o glowe. Zero konserwacji, zero instalowania, po prostu wrzucasz plyte i jazda i to jaka :). Moja opinia taka: Do FPP, strategii PC, do reszty konsola. Jak dla mnie duzym plusem konsoli jest "granturismo" czyli najlepsza sciganka jaka kiedykolwiek powstala (na PC jej nie ma i nie bedzie).
PS. konsola moze sluzyc jako latwy do przewozenia odtwarzacz DVD.
PS. konsola moze sluzyc jako latwy do przewozenia odtwarzacz DVD.
-
- Kontakt:
A mnie w konsoli wkurwia ze NIC nie moge z gierka zrobic poza graniem...
Dla mnie to jest ogromne ograniczenie nio ale dla kogos kto uwaza ze doom 3 jest denny to nie mam slow ;/
Lepiej jezdzic kolorowym samochodzikiem i zbierac powerupy albo napierdalac sie w tekena caly dzien, faktycznie grywalnosc wpizdu... :(
Dla mnie to jest ogromne ograniczenie nio ale dla kogos kto uwaza ze doom 3 jest denny to nie mam slow ;/
Lepiej jezdzic kolorowym samochodzikiem i zbierac powerupy albo napierdalac sie w tekena caly dzien, faktycznie grywalnosc wpizdu... :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com