NSX SUBURBAN-prosze o info
NSX SUBURBAN-prosze o info
tak jak w temacie napiszcie wszystko o tej ramce(tylko nie mówcie żebym qpił streetlegala bo nie mam korb bmx)czy za tą cene lepiej cośinnego qpićdo streetu i diru z góry dzięki i poizdro
dobry jest, nie am co ********* fajan rama...łykaj.
moim zdaniem wandą sa pionowe haki, kture nie pozwalaja na łatwe zrobinie ss i nie daj mozliwosci regulacji polozneia koła........ale nie sa za długie i tak wiec nie płacz, zreszta i tak nie ma co kupic a tu masz ramke kura za 1000zł wytrzyamprzynajmijej jeden sezon a to juz jest długo.mysle ze bardzo długo
pozdrawaim polecam
moim zdaniem wandą sa pionowe haki, kture nie pozwalaja na łatwe zrobinie ss i nie daj mozliwosci regulacji polozneia koła........ale nie sa za długie i tak wiec nie płacz, zreszta i tak nie ma co kupic a tu masz ramke kura za 1000zł wytrzyamprzynajmijej jeden sezon a to juz jest długo.mysle ze bardzo długo
pozdrawaim polecam
bierz streetlegala masz wiecej mozliwosci a ta kase co dasz za napinacz do singla to moze kupic przejsciowke na support =D
Grooba Świnio: [glupio sie tka do kogos zwracac =/ pojechac go a nic do niego nie masz =/ale sam sobi taki nick wymyslil] rok na ramke - widzialem ja smigasz na filmiku ale bez przesady rok dla ramki to mało ;]
Grooba Świnio: [glupio sie tka do kogos zwracac =/ pojechac go a nic do niego nie masz =/ale sam sobi taki nick wymyslil] rok na ramke - widzialem ja smigasz na filmiku ale bez przesady rok dla ramki to mało ;]
-
- Kontakt:
Ale pierdolicie 3/4 z was to nawet na oczy nie widzialo tej ramy a co tu o jezdzie mowic jasne ze street legal jest lepszy, ale Suburban jest bardzo fainy, konkretna geometria a poziome haki to zaden bajer, jak nie masz singla to wiecej pierdolenia niz pociechy z tego, a w szczegolnosci jakmasz tarcze z tylu.
A co innego masz nowego Dangerousa mike Ds2.0 za 890zl
A co innego masz nowego Dangerousa mike Ds2.0 za 890zl
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
-
- Kontakt: