najgłupszy użytkownik
ej co do tych skarpetek, największy obciach jest jak uerzesz np jedną czarną drugą ciemno granatową- jak mieliśmy z kumplem na 7 do budy to jemu sie tak rano myliło. Jaki potem ejst obciach- bo jake jest np żółta i czerwona to ujdzie . bo można powiedziec ze to happening albo coś, ale jak są takie podobne, a widac ze sie różnią to makabra:))) ej mi sie podoba koleś w sprzęcie ( to nowy post) co chce sprzedać magure z ułamanym " tym do czego sie klamke przykręca". Kierownica?
cholera rozszyforwał mnie:)) ale jak na razie wentyl wygrywa, razem z tym od ściągania obręczy. Chłopaki a pmiętacie romka skąd-tam , tego co dawał foty jak na pointcie skakał z kraweżników? chociaż ten to raczej w kategorii "odwaga roku, najdłuższy skok nad butelkami z wodą mineralną (lub nie) roku"
tylko ustalmy takie jakieś trwałe kateogie- ja prponuje
najgorzej kapujący - dla człowieka któy napisał temat przerobiny już w archiwum na wszystkie strony
najgłupszy post- wiadomo
najbardziej rozbijający cytat- to a propos tego DRIFTU no i TRAILU
kretyn of the year- dla faceta którego działalnosć na tym forum okazała się wyjatkowo niewyjatkowa
najgorzej kapujący - dla człowieka któy napisał temat przerobiny już w archiwum na wszystkie strony
najgłupszy post- wiadomo
najbardziej rozbijający cytat- to a propos tego DRIFTU no i TRAILU
kretyn of the year- dla faceta którego działalnosć na tym forum okazała się wyjatkowo niewyjatkowa
-
- Kontakt:
Uwazam ze wraz z koncem epoki worka od ziemniakow bycie glupim przestalo byc trendy. W moich kregach w dobrym tonie jest wprawdzie posiadanie dystansu do siebie, ale nie dawanie innym szydzic z siebie. Nalezy znac swoja wartosc, a ponadto trzeba uswiadomic innym, ze my te wartosc znamy.
PS Ja w sezonie doskonale wiem ktora skarpetka jest prawa a ktora lewa. Jak sie smaruje lancuch to pozniej na prawej macie taka 'rowerowa malinke', swego rodzaju dowod wdziecznosci, ze dbacie o rower.
PS Ja w sezonie doskonale wiem ktora skarpetka jest prawa a ktora lewa. Jak sie smaruje lancuch to pozniej na prawej macie taka 'rowerowa malinke', swego rodzaju dowod wdziecznosci, ze dbacie o rower.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.