Górnik raczej Ci sie *********...
A na kazury mam w **** daleko...
Zagospodarowac forty nie bedzie tak łatwo bo to CHYBA teren prywatny...
Ale trzeba sie kiedys zebrac i cos zrobic blisko nas bo to dłużej juz tak byc nie moze...:):):):)
ja proponuje wiosenne budowanie slope toru..tam jest mnostwo miejsc na dropy duze i male,,juz od dawna wymyslony jeden gap mam mozna pobudowac drabinki i w ogole.
teren w zasadzie jest niczyj..kiedys byl tam "piknik" ale teraz juz od dawna nic nie ma chyba..sam tam dawno nie byłem...
na wiosne sie cos sklei
pzdr
Chętnie pomogę przy budowie. Studiuję w Wawie od kilku lat, a nie wiem gdzie pojeździć. Na Kazury ku@#$wsko daleko, jeżdżę więc na weekendy do domu do Kielcowa. Mieszkam blisko "Babki" i mam trochę doświadczenia w budowaniu shore'ów. Służę młotkiem i łopatą...
za WAT'em, za takim boiskiem jest takie cóś jakby tor...ale to takie małe pierdólstwo. Tam dalej gdzieś 'podobno' są jakieś hopy, ale to raz kumpel mówił, że słyszał od kumpla...więc nie wiadomo.
A tak poza tym, to może w przyszłym roku będzie u nas jakiś dirt...i jeden taki drop już zbudowaliśmy, ale nie możemy się zebrać na poprawki które są mu niezbędne:)
a co do tych dirtow przy dw granskim, to rzeczywiscie jest tam jedna hopa i 2 stoliki.
zadna z opcji mi sie nie podoba, jakeis takie kijowe sa.
to moze jakas ustawka na sobotke kolo poludnia w okkolicach bemowa/zoliborza dla ludzi nie znajacych miejscowek. bysmy sie zebrali,ktos by moze pokazal cos wartego uwagi, gdzie mozna by troche posmigac?
A czy wszyscy trafia na babke??
Bo jak nie to niech sie zadeklaruja Ci którzy tam nie trafia to ewentualnie bede wiedział czy kogos trzeba bedzie spod tego Carrefour`a zabrac... ew gg:5165522
no na babkę to każdy zdrowy facet powinien prędzej czy później trafić:P
Spoko...jakbym naprawił rower to przyjade, choć wątpie, bo trochę wiecej rzeczy mi się nazbierało
fajowo, no to na radoslawa o 12?
w koncu moze poznam jakies fajne miejsca. oby tylko pogoda dopisala i zeby nie zapic mordy za mocno w piatek bo nie wstane ;]
jakos tak... Wiem ale jak ja pisałem moje to twojego jeszcze nie było....
Ok. to 12. Napiszcie tutaj kto bedzie zeby było wiadomo mniej wiecej ile osób bedzie...
I mam nadzieje ze mi sie suport do soboty nie rozjebie:(
chlopaki ja nie wiem czy bede mial do soboty widelec ale bardziej wolalbym sie wyprac w strone jutrzenki badz goclawia :) jesli bedzie sprzyjala pogoda oczywiscie jakies street stacje sa obowiazkowe :D