Nadwaga i Bike ??!!
-
- Kontakt:
Taka nadwaga w niczym nie przeszkadza! Wieksza moze i to bardzo(znam to z wlasnego przypadku)- otoz jazda wplywa zle na kosci i kregoslup(street, dh, freeride) i mozna wyladowac na wozku-moj lekarza zakazal mi jazdy na rowerze i uprawianie jakiegokolwiek sportu bo moge na wozku jezdzic, ale takie cos jak xc to chyba jak najbardziej wskazane jest na nadwage - mozna kilka kg zgubic:P!! POZDROWER
hehe.. też mam nadwage a mimo to jeżdże:] tez cos ok 7-8 kg chyba.. z tym ze ja jestem niski- 162 cm wzorstu:/ no ale ponoc po mnie nie widac wagi- ok 70kg:P no a co do tej policji mikael to masz racje.. mnie ostatnio spisali i to za jazde po chodniku bez oświetlenia:| kupowanie czesci, hm.. nie moge ostatnio dostać nigdzie manetki 8-ki na tył:/ na allegro poluje juz ok 2 tyg. i gówno! jakby ktos miał do sprzedania np deorke dobrą to na gg do mnie walic-2684478:]
-----------
jak mam przytyc? moze mi powiecie ? i rady jedz duzo nic nie daja... ma taka przemiane materi...
Foghorn : jak przybrac mase do rozbudowy i jak najefektywniej przybrac na masie... jakies wskazowki...
sa dobre fora o kulturystyce ?
mam:
187cm
69kg
----------
duzo jezdzij i plywaj...
pozdrawiam
jak mam przytyc? moze mi powiecie ? i rady jedz duzo nic nie daja... ma taka przemiane materi...
Foghorn : jak przybrac mase do rozbudowy i jak najefektywniej przybrac na masie... jakies wskazowki...
sa dobre fora o kulturystyce ?
mam:
187cm
69kg
----------
duzo jezdzij i plywaj...
pozdrawiam
yy kto da mi troche masy ?? mam 188cm i waze 65kg ( jem juz same tluszczowe produkty i to czego sie nie je by zrzucic i nic ) kurrr wygladam jak szkielet zebra na zewnatrz same kosci ludzie co robic zastanawiam sie czy nie mam tasiemca przez rok nie nabralem nic kilogramow (chyba sie do dietetyka wybiore )
REVOLTA
-
- Kontakt:
No ja sie w miare zdrowo odzywiam (nie jem czipsow bo nie lubie - drogie, chrupki sa ochydne i smierdza) i wprawdzie mam BMI 19,43 (minimalnie za malo) i mi sie to podoba. No ale trzeba bedzie popracowac nad kaloryferem bo mam tylko 22 brzuszki na 0,5min :-/ wiec jednyna troja z wf (mam jeszcze 5,5,6,5 - trza sie chwalic jak sie ma czym :-DDD) i jest troche dziwinie. Co do chudniecia to polecam polubic picie wody bo jak sie przyzwyczaisz to juz nie bedziesz mogl patrzec na tanie gazowane napoje
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
ależ wy się dziwie przejmujecie i żle podchodzicie do sprawy. Będąc w Kanadzie nauczłem się innego podejścia. Nadwagę masz wtedy gdy procentowa zawartość tłuszczu w organiźmie przekracza 23 %. Podam przykład na sobie. Mam 182 cm i ważę 95 ( jasne wielu powie od razu że za dużo i powinienem ok 75-80 ). Jest tylko 1 ale, żeby mieścić się w granicach zawartości tłuszczu w organiźmie bezpiecznych dla zdrowia nie mogę zejść poniżej 87 kg. Grozi szpitalem. Fajnie nie? Trick polega na budowie szkieletu i ilości mięśni. Ja mam szkielet jak czołg, siłę też niemałą i jakoś tego tłuszczu to tylko 3 % za dużo, co daje niecałe 3 kg. Do wiosny pójdzie z 5 i będzie luzik, chodź i tak wyglądam na "dobrze" odżywionego :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=340174
przytyc jest gorzej niz zrzucic wage :)
jako ze zeby zrzucic to nalezy po prostu si eruszac jak najwiecej..( i w zime hodzic tak zeby ci zimno było,wtedy organizm spala strasznie duzo na ogrzanie sie...) natomiast zeby przytyc to trzeba generlnie lezec...........i nic nie robic...
duzo jedzenia tu nic nie da:)
bo tfój przedó pokarmowy nie nadonza i wydala z kupom przydatny jeszcze pokarm..ja wpieprzam dziennie 5-6 posiłków ..sram po 4 razy dziennie:) a i tak przy 196cm mam 85 kg;(
przydało by sie z 100.............
jako ze zeby zrzucic to nalezy po prostu si eruszac jak najwiecej..( i w zime hodzic tak zeby ci zimno było,wtedy organizm spala strasznie duzo na ogrzanie sie...) natomiast zeby przytyc to trzeba generlnie lezec...........i nic nie robic...
duzo jedzenia tu nic nie da:)
bo tfój przedó pokarmowy nie nadonza i wydala z kupom przydatny jeszcze pokarm..ja wpieprzam dziennie 5-6 posiłków ..sram po 4 razy dziennie:) a i tak przy 196cm mam 85 kg;(
przydało by sie z 100.............
live fast
die young
die young
-
- Kontakt:
no ja tesh piórko nie jestem zawsze miałem tak: na zime +5kg na lato -5kg ale i tak miałem 3 kilo nadwagi (pikós ale..) a w tamte lato schudłem 7kg i w **** urosłem... i nie dodaja mi sie kg!!! happy!!!
w trialu duzo chudniesz a miesnie pleców to ci sie robia masakratorqe
w trialu duzo chudniesz a miesnie pleców to ci sie robia masakratorqe
http://www.jokejoke.prv.pl/