A swoją drogą. com_bayn zarejestrowałes sie na forum w kwietniu. To jest forum rowerowe i w większości tematów jest coś o podanych przez Ciebie odmianach. No ale nie o to chodzi - masz w zainteresowaniech "dual" - wiesz co to dual a nie wiesz co to dual slalom ??????????
juz rok smigam na foxsie i umiem zrobic bannego kaczorze z tych!1!
North Shore-poprostu nie wiedzialem przyznaje sie bez bicia
Freeride-wiedzielem
Dirt Jump-wiedzialem
Dual Slalom-chcialem sie upewnic
Mtn. Bike-tez nie wiedzialem
sorry ze sie was zapytalem najwidoczniej nie powiniwnem zawracac panom prezesoom ich slicznych glowek
panie diggy ladnie sie musiales ukrywac na forum ze cie nie zauwazylem ;] downhill - kto pierwszy dojedzie do sklepu po bulki i wroci pierwszy do domu.a co do v10 to spotkajmy sie na ulicy .... ;]
pczk ****** po co takiemu fajasowi odpisujesz? jesteś tak ciemny zę nie wyczaiłeś prowokacji? lol
a swoją drogą po co ja zakąłdałem ten topic na najgłupszego uzytkownika, teraz coraz wiecej takich downów;/
jeden pan na tm forum bronił com_bayna ale wedlug mnie on naprawde jest nieco "inny" bo tak an serio po kiego ch*** mu morphine jak nie wie co to north shore??? nie zebym uja był master ale jak sie mysli o takim sprzęcie na serious to chyba wypada wiedziec z poprosu nie szpanu ale dla faktu.... jak zawsz ejst to moje zdanie do którego mam prawo