rst poległ
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Miałem RST capa t4 przy starej ramce, miałem ten "amorek" (o ile to da się nazwać amorkiem) 2 godziny, poniewiaż chciałem go przetestować. pojechałem sobie na nasz tor, skoczyłem z najmniejszej hopy na rozgrzewke bo pierwszy raz miałem amora, skoczyłem 4 razy i pojechałem na średnią (5.5 metra lotu) po czym przy lądowaniu wybiło mi korki z korony wraz ze sprężynami. naszczęście mialem integrala od kolegi i jedna sprezyna drasneła bok kasku. Amor oddałem do sklepu po dwoch godzinach i powiedziałem ze chce reklamacje. Naszczescie uznali i odebrali mi amora zwracając kase. Nigdy więcej RST.
pozdro
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
-
- Kontakt:
Ktoś na forum napisał bardzo mądre zdanie :))) które radze ci zapamiętać na całe życie Krzysiu ( sam też to zapamiętałem :)) <- "jest coś takiego jak stosunek jakości do ceny"
Zresztą dropy z 2m <- czy ty nie przesadzasz? skaczesz z 2 metrów na RST ( nie odnosze sie do wszystkich rst, bo są w nich tesh te z wyższej półki :) ? ja bym sie bał o ręce jakbym miał na swojej Judy skoczyć z metra, a ty z 2metrów skaczesz na tym swoim wyszukanym RST :)) jestem pod wrażeniem <- albo Ci się pojebały jednostki wysokości i walisz nam tu ściemkę ... hehehe
Podro All
Zresztą <- piszesz dropy z 2m, hopy, murki robią swoje <- piszesz "DRopY" <- coś ci teraz wogóle nie wieże że ten amortyzator by przeżył dropy z 2 m + jak piszesz do tego hopy etc : )))
Zresztą dropy z 2m <- czy ty nie przesadzasz? skaczesz z 2 metrów na RST ( nie odnosze sie do wszystkich rst, bo są w nich tesh te z wyższej półki :) ? ja bym sie bał o ręce jakbym miał na swojej Judy skoczyć z metra, a ty z 2metrów skaczesz na tym swoim wyszukanym RST :)) jestem pod wrażeniem <- albo Ci się pojebały jednostki wysokości i walisz nam tu ściemkę ... hehehe
Podro All
Zresztą <- piszesz dropy z 2m, hopy, murki robią swoje <- piszesz "DRopY" <- coś ci teraz wogóle nie wieże że ten amortyzator by przeżył dropy z 2 m + jak piszesz do tego hopy etc : )))
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehe ... no to nieźle -Przemooo- 2,5 metra... <- full Respect :) ja bym sie bał :) tyle że bałbym sie o sprzęt... bo jakoś nie chce nic w bike'u połamać:) poza tym kapa by była jakby mi sie taka korona z RST ( na przykładzie krzysia ) w głowe wbiła ... Przeca to to cięższe niż 3cegły i dotego jeszcze stalowe P :P :P :P
btw <- przemo, może ty poproś rodziców o Manitou Dorado X-works (chyba tak sie ta dwoopółeczka zwie ) <- scoro ty dropoff'a połamałeś <- walnij starszym ściemke, że to dla bezpieczeństwa :))))
A tak "off this topic" (założyłem jush zresztą osobny topic na ten temat:) <- ale chce żeby mi rodzice na gwiazdke kupili DunCon'a (AmstaFF) mam ok. 177cm wzrostu <- a tutaj wszyscy hardcore;owcy scoro dropoffy łamią, to będziecie wiedzieć <- jaki rozmiar tej ramy mam sobie kupić, bo jakby to powiedzieć - jesteście moim pewnym źródłem informacji :)
btw <- przemo, może ty poproś rodziców o Manitou Dorado X-works (chyba tak sie ta dwoopółeczka zwie ) <- scoro ty dropoff'a połamałeś <- walnij starszym ściemke, że to dla bezpieczeństwa :))))
A tak "off this topic" (założyłem jush zresztą osobny topic na ten temat:) <- ale chce żeby mi rodzice na gwiazdke kupili DunCon'a (AmstaFF) mam ok. 177cm wzrostu <- a tutaj wszyscy hardcore;owcy scoro dropoffy łamią, to będziecie wiedzieć <- jaki rozmiar tej ramy mam sobie kupić, bo jakby to powiedzieć - jesteście moim pewnym źródłem informacji :)
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
[quote="Badyl"]
A tak "off this topic" (założyłem jush zresztą osobny topic na ten temat:) <- ale chce żeby mi rodzice na gwiazdke kupili DunCon'a (AmstaFF) mam ok. 177cm wzrostu <- a tutaj wszyscy hardcore;owcy scoro dropoffy łamią, to będziecie wiedzieć <- jaki rozmiar tej ramy mam sobie kupić, bo jakby to powiedzieć - jesteście moim pewnym źródłem informacji :)[/quote]
14 cali Author A-gang najlepiej na 2005 rok :)
jesli chcesz kupic to nie spiesz sie i poczekaj do kolekcji w;asnie na 2005 :)
i nie pytaj dlaczego nie amstaff. ( w sumie najmniej awaryjna rama DC ale radze kupic authora)
A tak "off this topic" (założyłem jush zresztą osobny topic na ten temat:) <- ale chce żeby mi rodzice na gwiazdke kupili DunCon'a (AmstaFF) mam ok. 177cm wzrostu <- a tutaj wszyscy hardcore;owcy scoro dropoffy łamią, to będziecie wiedzieć <- jaki rozmiar tej ramy mam sobie kupić, bo jakby to powiedzieć - jesteście moim pewnym źródłem informacji :)[/quote]
14 cali Author A-gang najlepiej na 2005 rok :)
jesli chcesz kupic to nie spiesz sie i poczekaj do kolekcji w;asnie na 2005 :)
i nie pytaj dlaczego nie amstaff. ( w sumie najmniej awaryjna rama DC ale radze kupic authora)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ejjjjjjjj no bez przesady z 2 metrów to nie walnie bo wujek do DH skakał na nim juz 4 razy z takiego i mórki itp. i nic sie niestało. No i z hopy ile razy ładował u nas to nawet koles na zwykłym grandzie z amorem za 50 zł skakał i zyje nawet nic mu sie nie stało !! powiedział tylko po skoku "balasztyk dobił nic innego " haha ale to było przebojowe. a co do takich amorów bardzo tanich to przywiązuje sie do opinij mati-bikera to jest na 1 razjak jezdziesz skakac to wez 10 sztuk do plecka i nailepiej to zmieniaj po kazdym skoku!!! :D
GRZECZNI CHŁOPCY IDA DO NIEBA --CI GORSI MAJĄ RAJ NA ZIEMI ;-)))))))))
-
- Kontakt:
Tee Art, ten drop ma może 2 metry ale lądowanie bardzo pochyłe więc nie ma się co zachwycać. A tego czterometrowego to zaliczę tylko jak mi ktoś pożyczy amora, twój Junior by się nadał :) a tak poza tym to balasztyki rządzą - kupujesz takich 10 (po 60 zł) i nie martwisz się że coś ci się złamie, bo to przecież i tak żadne pieniądze. Gdyby jeszcze rura sterowa była na 1 i 1/8 ...
Pozdro dla wszystkich dirt-jumperów na Grandach z amorami Bacini lub Ballistic! :)
Pozdro dla wszystkich dirt-jumperów na Grandach z amorami Bacini lub Ballistic! :)
strzeżcie się analfabetyzmu!