niech kupi dobry (10 lat gwary ten sprzet bedzi emu sluzyl az do smierci:)
zalezy ile mas zkasy bo jak 4 tysie i kupujesz ramke za 2 to lepiej doluz w sprzet a ramke kup jakas gorsza
morphine zajebista ramka ale jak nie skaczesz dropow jak bender to sadze ze niepowinienes inwestowac az w taka ramke.Sadze ze powinienes zaoszczedzic troszke na ramie a wsadzic do niej lepszy osprzet.
oczywiście wszyscy mają troche racji ale to wszystko zależy od CHAJSU!!!co tu dużo gadać morphine napewno nie zakatujesz bo jest bardzo trudo rozjeb*** taką ramke!!!
NAJLEPIEJ KUP SOBIE JAKĄŚ RAMKE DO 1500 ZŁ A RESZTE W AMORA I W OSPRZĘT:)
pewnie nikt nie widzial morphine na zywca a ni scirocco. jak masz kase to bierz morphine a jak nie to pozycz od kogos i tez ja kup!!! scirocco jest swietna ramka- leciutka i tez ma wzmocnien od cholery ale ze wzmocnieniami w morphine to przegieli pale!!! fajna jest taka WIELKA :] jak pierwszy raz zobaczylem te ramki to kopare z ziemi zbieralem...
ja bym ja kupowal wsumie jak mas z kupic np. p3 to lepeij dolozyc te 500 zl i ja kupic inna sprawa ze jak chcesz mic naprawde cos dobrego to musiasz w dobry amor zainwestowac a to okolo 1000 zl (dj3) w gore do 3-4 tysi i do tego osprzet za akies 2 tysie w gore to takie moje przemyslenia:)