mtx - fajna obrecz! calkiem wytrzymala i nie az taka ciezka jak np double track. mam do sprzedania obrecz sun BFR ( mamooth) 26"x36 uzywana 3 tyg z tarcza wiec scianki nieruszone, niepogieta. za 70zeta oddam w dobre rece:D fotke jutro jakas zrobie
nom mam mtx'a na tyle i jestem mega zadowolony :] bylem z nia w rybniku i tyle niedolotow na tej 6 metrowce wytrzymala ze ja pierdziu :] zero centry :D
uja mam z tylu dx 32 i od streetu, lekkiego freerida sie pocentrowala a ani razu nie mialem snake'a wiec troche pojebana. ale po tym jak zlapala mala centre to juz ni **** nie bierze wiecej. na przodzie mam superke emte i jestem happy chyba wole ja od dx 32 niewiem ale jakas dziwna jest ale ja lubie ladna i jest mocna.
Krzywy waga tez sie liczy ! tu 150 gram tam 150 gram i wyjdzie kilo a to juz duzo ...POLECAM DM 24 - nie widzialem jeszcze rozwalonej dmki a dx 32 juz 2 pukniete widzialem
waga jest istotna i to bardzo! szczegolnie obrecz, opona, troche mniej szprychy (ale tu tez da sie zaoszczedzic).. chodzi o to ze srodek kola moze byc od biedy ciezszy alle ciezka obrecz i opona powoduje straszne zmulenie kola. btw dx32 wcale nie jest taka mocna. moze sie komus podobac ze taka szeroka ale w tej cenie jest pare mocniejszych obreczy