Matura ->>> rower :-)
Matura ->>> rower :-)
Wiadomo ze po stresie i wysilku mozgownicy najlepszym odpoczynkiem i relaxem jest wysilek fizyczny... <czyt. rower>
Dla tego nie jest to temat "off topic" :P
A jak dh_ziomom poszly matury ? :]
Dla tego nie jest to temat "off topic" :P
A jak dh_ziomom poszly matury ? :]
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
hehe... no i po maturach:P w sumie nie było źle:] zdać zdałem napewno tylko teraz na jaką ocenę??:| z polskim była lipa bo wylosowałem pierwszą ławke przed samiutką komisją i nic nie sciągnąlem, pisałem z główki... kurde nawet nie wiedziałem że tyle umiem:D:D:D za to historia dziś poszła duuużo lepiej.. tzn wylosowałem ławkę mniej więcej w środeczku więc przygotowane pomoce naukowe poniekąd się przydały:-) Na pisemną szczerze mówiąc prawie nic się nie uczyłem, ale teraz do ustnej trzeba będzie usiąść troche :/
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
-
- Kontakt:
No ja na polaku 3 lawka :-) , ale napisalem 6.5 story, cytaty sciagnolem w kiblu :]
matma wypas... zrobilem 3 zadania, a czego 2 na 100% a jedno gdzies tak na 30% :-)
wyniki zgadzaja sie z gazetami wiec bedzie dobrze...
teraz ustne...ale 3 ustne to w sumie tylko 1,5h stresu...a nie 10h jak pisemne ... :D
matma wypas... zrobilem 3 zadania, a czego 2 na 100% a jedno gdzies tak na 30% :-)
wyniki zgadzaja sie z gazetami wiec bedzie dobrze...
teraz ustne...ale 3 ustne to w sumie tylko 1,5h stresu...a nie 10h jak pisemne ... :D
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---