zajebali mi rower- wd40
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="elot"]współczucia, ja też ostatnio straciłem bika, i wiem co to znaczy.
roweru nie szukaj bo już go pewnie nie ma, ale szukaj tych dwóch ziomków i dopilnuj żeby dostali soczyste wpierdol.[/quote]
Wlasnie o to chodzi, ze ponad polowe juz znalazlem, wiec byl UP. A jak znajde skurwieli, to wpierdole. Moze nie osobiscie, bo jak wspomniales budka, jestem pacyfista, ale napewno ktos sie znajdzie kto zrobi to za pewna sumke....
roweru nie szukaj bo już go pewnie nie ma, ale szukaj tych dwóch ziomków i dopilnuj żeby dostali soczyste wpierdol.[/quote]
Wlasnie o to chodzi, ze ponad polowe juz znalazlem, wiec byl UP. A jak znajde skurwieli, to wpierdole. Moze nie osobiscie, bo jak wspomniales budka, jestem pacyfista, ale napewno ktos sie znajdzie kto zrobi to za pewna sumke....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
14??? Sklepiemy wam grzecznie posladki w meczu 25 I 2005 ;-PPP. W sumie to pozdrow cipke-lorkiewicza i szachistow ze specyficznym poczuciem humoru. No i nie zebym sie czepial i byl nietaktowny ale moglbys sie spytac wyzejwymienionegopana o to, kiedy znowu zrobi jakis fajny przekrecik, tak sie do nich przyzwyczailem w gimnazjum, ze az szkoda marnowac. A jak komus jeszcze imponuje mit XIV LO to mozna bylo sie dostac majac juz 71 pkt, do matematycznej juz troche wiecej bo 74 (okolo, patrzlem w lipcu). I na koniec:
Tez jestem pacyfista =:-)))) inteligencja rzadzi, mowie stanowcze nie dla ograniczonej kupy miesni o horyzontach wezszych niz jej zrenice
Tez jestem pacyfista =:-)))) inteligencja rzadzi, mowie stanowcze nie dla ograniczonej kupy miesni o horyzontach wezszych niz jej zrenice
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
[quote="budka"]te emat-e odwal sie. przeciez wiadomo ze Wojtek zartowal. wez wyluzuj...to chyba ktorys raz kiedy masz jakies odpalowe teksty...kontroluj sie[/quote]
idz w pi-zdu... sam sie kontroluj, lamus wali takie texty to skad ja moge wiedziec, ze on zartuje... od h-uja takich ludzi jak on i akurat wd40 sobie zartuje no spoko... powinienem sie domyslic... aaaaaa
kontroluj... sie... jak widze tyle kretynow na tym forum to ciezko mi jest...
i pewnie w h-uj ludzi stad, co nie wypowiadaja sie w kazdym glupim topicu (co nawet jak bedzie dotyczyl gowna to i tak 80% z was sie wypowie.. b.k.), tez jest trudno.... nie jestem jedynym, ktory dostrzega , ze tutaj jest wiecej pie-rdolenia o niczym niz o tematyce bike'ow...
tylko jako jeden z nielicznych ciagle nawijam, ze mnie wq-rwiacie... i tyle.
idz w pi-zdu... sam sie kontroluj, lamus wali takie texty to skad ja moge wiedziec, ze on zartuje... od h-uja takich ludzi jak on i akurat wd40 sobie zartuje no spoko... powinienem sie domyslic... aaaaaa
kontroluj... sie... jak widze tyle kretynow na tym forum to ciezko mi jest...
i pewnie w h-uj ludzi stad, co nie wypowiadaja sie w kazdym glupim topicu (co nawet jak bedzie dotyczyl gowna to i tak 80% z was sie wypowie.. b.k.), tez jest trudno.... nie jestem jedynym, ktory dostrzega , ze tutaj jest wiecej pie-rdolenia o niczym niz o tematyce bike'ow...
tylko jako jeden z nielicznych ciagle nawijam, ze mnie wq-rwiacie... i tyle.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D