Za jakiś czas mam w planach skakać z 3 m dropa na ramie pointa, z amorkiem dwupółkowym rst ok 120mm skoku. Czy jest możliwe ze sztywna rama nie wytrzyma takiego skoku??
Z ok 1,5 dropa to luzno skacze bez problemu, ale z takiego dużego to sie boje.
Skakaliście już z duzych dropów na sztywnych ramach???
Jakie wrażenia i co z rowerkami???
wiesz co takie topici juz sa nudne... dobra 3 metrowy drop i sprzet nie najlepszy do tego... to zalezy od ciebie. przeciez nikt nie wie jakie sa twoje umiejetnosci i tak dalej a co do sprzetu to twoja broszka, albo przezyjesz albo szczekoterapia...
za jakis czas mam plan wydepilowac jajca. razem z peniolem. czy to mozliwe ze bedzie mnie przez tydzien kurewsko swedziec?
kiedts golilem dupe i poszlo luzno bez problemu, ale jajec to sie boje. goliliscie juz sobie jaja na lyso?
jak wrazenia i co z pisiorkami???
koshal a Ty masz juz wlosny na jajkach? ale Ty fajny jestes ja jeszcze mlody jestem (mam 12 lat ale za 3 dni 13 urdzoiny wuec juz starszy bede) i narazie mam taki meszek :(
kiedy wam zaczely rosnac wlosy na jajkach??
buahahha
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
hehehehe...jak ja lubie te Wasze offtopici na maxa. Lepiej tak niż jebać gościa:) Co do dropa - skacz...jak nie skoczysz to się nie przekonasz czy da się to zrobić:)
Ja jusz któryś z was zgoli sobie włosy to wyślijcie mi mejlem. Bo ja jeszcze nie mam i nie wim jak to wygląda ;].
A co do tematu. Skacz sam najlepiej powienienś wiedzieć czy ci się uda czy nie. Zależy jakiem masz preferencje itp. Sprzęcik powinien wytrzymać. Ale chyba gorzej moze być z amorkiem. Mówiesz ze masz rst dwypółkowego o 120 skoku to moze być rst 461 dh po małym przerobieniu. NIe ufam temu amorkowi jest nieprzewidywalny. Wiem bo miałem i zakatowałem go na śmierć.
mnie na poincie sie udalo. to bylo wiecej niz 3, ile dokladnie to nie wiem.
w krakowie jak smigalismy w wakacje, to na koncu tej traski dh (lopata na to mowili?) tam dropy byly. to ten najwiekszy.
tylko ze ja chuda dupe mam, z rowerem sie nic nie stalo. ze mna tez nie zreszta. wyladowalem, ma sie rozumiec.
ogool sie z calego ciała to bedziesz lżejszy i lepiej sie będzie lecieć tylko sie niezatnij bo jak będziesz leciał i wiatr będzie dmuchał w rany to to qrewsko szczypie :D