tuning samochodziku
-
- Kontakt:
tuning samochodziku
czesc. kilka dni temu kupilem sobie samochód zdalnie sterowany ( czerwony peugeot kabriolet) no i na poczatku bardzo fajnie sie jezdziło, ale wreszcie mi sie znudził :| no i teraz chciałbym cos w nim zmienic: m. in. chciałbym miec z tyłu spojler, po bokach spojlery, zeby był troche obniżony. Miałem też zamiar zamontowania neonow pod spod :> no i miałbym pytanie, czy mozna gdzies kupic takie spojlery, ewentualnie jak takie cos zrobić ? i jeszcze jakbym kupił jakies neony na allegro to jak je zamontowac, do takiego samochodziku ?? Bardzo byłbym wdzięczny za sensowne odpowiedzi :]
lol... spalinowka ? :> ja w modelarni bede za kilka miechow skladal spalinowke :> ale wrc na dieslu :D i chyba lancer to bedzie :D a neony to glupie sa widzialem... na wsi u moich dziadkow gosciu zbiera autka spalinowe zdalnie sterowane i ma subaru impreza przerobione ... tzw. obnizone , przerobione blotniki i kola, oraz lekko silnik na mocniejszy i ma neony :/ fajne to na noc jest ale w dzien jak zapala to gowno :/
http://www.ebike.pl/
-
- Kontakt:
wiem ze troche nie na temat,ale jak juz ktos zalozyl taki temat to to wykorzystam.
Miesiac temu kupilem sobie to:
http://sklep.benchmark.pl/pelny_1998.html
powiem wam jedno,mozna sie zesrac ze szczescia!!!System force feedback dziala mistrz,gry takie jak colin,flatout,nfsu2 poprostu powoduja ze spada sie z krzesla.Zabawa na calego,jezdze na codzien samochodem i musze powiedziec ze kierownica spelnia sie zajebiscie, w takich grach jak colin pelen realizm,minal miesiac od kad ja mam i codziennie siedze w pracy i tylko mysle jak wroce do domu i zagram - nie macie pomyslu na prezent od rodzicow (to do mlodszych uzytkownikow) to kupcie ta kierownice!!!!!
Miesiac temu kupilem sobie to:
http://sklep.benchmark.pl/pelny_1998.html
powiem wam jedno,mozna sie zesrac ze szczescia!!!System force feedback dziala mistrz,gry takie jak colin,flatout,nfsu2 poprostu powoduja ze spada sie z krzesla.Zabawa na calego,jezdze na codzien samochodem i musze powiedziec ze kierownica spelnia sie zajebiscie, w takich grach jak colin pelen realizm,minal miesiac od kad ja mam i codziennie siedze w pracy i tylko mysle jak wroce do domu i zagram - nie macie pomyslu na prezent od rodzicow (to do mlodszych uzytkownikow) to kupcie ta kierownice!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
znalazłem przed chwilą stary samochod brata, jakies ferrari no i ma fajny spojler. mozna by go odpiłowac, i przykleic na kropelke do mojego :> jeszcze pomysle. A co do neonow, chciałbym właśnie takie, ze można by je włączać i wyłączać kiedy się chce, jest cos takiego ? jakby ktos cos jeszcze napisał byłbym wdzięczny
Poczatkujący! Spoilery mozna dokupić, ale zwylke jakiejs remonowanej firmy.
I je potem porostu podoklejać!
Jeżeli nie masz ustawień zawieszenia, to zmień amory! Chyba że ich nie masz!
A neony mozna samemu zrobić!
Wystarczy lutownica, bateria, jakis cieki kabelek przeźroczysty, 2 lampki np: z choinki ;) i kabelki....zmontować i gotowe!
I je potem porostu podoklejać!
Jeżeli nie masz ustawień zawieszenia, to zmień amory! Chyba że ich nie masz!
A neony mozna samemu zrobić!
Wystarczy lutownica, bateria, jakis cieki kabelek przeźroczysty, 2 lampki np: z choinki ;) i kabelki....zmontować i gotowe!
taaaa dasiek to ci pikne neony wyjda
ja zaczynam robic taki patent
mam kilkanascie malutkich (cos kolo 4x4mm) plaskich diod w ksztalcie kwadracikow, oraz kilka zwyklych plytek. przylutuje tak jakos 5 do jednej prostokatnej na jedna strone, to samo z drugiej oraz przod i tyl po 2 lub 3. elekt powinien byc ok, walne jeszcze jakis odblysnik i bedzie git... szkoda ze mam bagusa ale to sie moze zmieni... mam w planie tb-01 albo tb-03 (chyba nie pamietam, nowe zawiecho tamiyi z buda subaru na 2005 jesst)
ja zaczynam robic taki patent
mam kilkanascie malutkich (cos kolo 4x4mm) plaskich diod w ksztalcie kwadracikow, oraz kilka zwyklych plytek. przylutuje tak jakos 5 do jednej prostokatnej na jedna strone, to samo z drugiej oraz przod i tyl po 2 lub 3. elekt powinien byc ok, walne jeszcze jakis odblysnik i bedzie git... szkoda ze mam bagusa ale to sie moze zmieni... mam w planie tb-01 albo tb-03 (chyba nie pamietam, nowe zawiecho tamiyi z buda subaru na 2005 jesst)
-
- Kontakt:
diody jush opracpwałem jak dobrze umiescisz to bedzie looox... a co do spilerów zajmóje sie tuningiem modelikow nie duzych (1:48) i jedno 1:24 spoilery mozna wykonac z... kart telefonicznych. hehhee wydaje sie smieszne ale jak bys popracowął to jush wypracowałem i mozna zrobic naprawde fajnie!!! mozna tesh z blachy alu ]_________[ taki np spoiler.
I I
fajne rzeczy mozna robic wloty na masce. wiertara pilniczek, polecam malowac maske na czarny mat a nadwozie na wyrazisty,ostry kolor efekt super...
I I
fajne rzeczy mozna robic wloty na masce. wiertara pilniczek, polecam malowac maske na czarny mat a nadwozie na wyrazisty,ostry kolor efekt super...
http://www.jokejoke.prv.pl/
No mogłeś to umieścić rzeczywiście w "offtopic"....ale modele rc to ogólnie wyjebana zabawa,sam kiedyś sie bawiłem tyle że samolotami rc....jeszcze została jakaś aparaturka,serwomechanizmyi....silniczek 3,5ccm....chyba czas to reaktywować:)
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
No zalezy jaki... ale
Model (jakas Tamiya TL-01)-500zł oczywiście nie w pl :] w polsce za 500zł masz syfnego academy ktorego niestety ja posiadam
Aparatura-pistolet z wyswietlaczem, pamiec 10modeli Airtronics - 250zł lub jakas futaba pistolet bez wysw. 300zł (lepsza jakosc)
Akusy-Sanyo 3600 najlepiej :D wybierane (tzn tylko najlepsze w pakiecie a nie jak leci seria) a tak na poczatek to jakies 2000mAh
Ładowarka-wyrwiesz za 250-300zł calkiem spoko szybka ladoware ladujaca w 20minut tre aku (z mierzeniem temperatury itp) Mozesz kupic jakiegos zwyklego Graupnera na allegro za 70zł, orad max 500mA, ale bez kontroli wszystkich parametrow lub Pulsara jakiegos za powiedzmy 600zł ale to do zabawy przesada
Na poczatek wystarczy. Potem regler elektroniczny i wypas, silniczek mocniejszy tez i lozyska zamiast panewek.
Model (jakas Tamiya TL-01)-500zł oczywiście nie w pl :] w polsce za 500zł masz syfnego academy ktorego niestety ja posiadam
Aparatura-pistolet z wyswietlaczem, pamiec 10modeli Airtronics - 250zł lub jakas futaba pistolet bez wysw. 300zł (lepsza jakosc)
Akusy-Sanyo 3600 najlepiej :D wybierane (tzn tylko najlepsze w pakiecie a nie jak leci seria) a tak na poczatek to jakies 2000mAh
Ładowarka-wyrwiesz za 250-300zł calkiem spoko szybka ladoware ladujaca w 20minut tre aku (z mierzeniem temperatury itp) Mozesz kupic jakiegos zwyklego Graupnera na allegro za 70zł, orad max 500mA, ale bez kontroli wszystkich parametrow lub Pulsara jakiegos za powiedzmy 600zł ale to do zabawy przesada
Na poczatek wystarczy. Potem regler elektroniczny i wypas, silniczek mocniejszy tez i lozyska zamiast panewek.