Uwaga złodziej!!
Uwaga złodziej!!
Uwaga zlodziej!! adres to ROBERT1978@VP.PL KOLEŚ JEST Z KATOWIC. Mam jego adres i numer telefonu. wystrzegać sie jak ognia. Kupiłem od niego piastę DT Hugi FR na tył za 405 pln. W paczce dostałem kawałek złamanej korby! Dzwoniłem do kolesia, kazał mi sie pier....ć. Sprawę zgłosiłem na policję i do prokuratury. Ciekawe co z tego wyniknie.. Na tą kwotę to już przestępstwo. Jestem nowym użytkownikiem, zarejestrowałem się tylko po to, aby umieścic tego posta.
nie no paranoja...wiecie co mi sie zdaje? nasz problem tkwi w tym ze kazdy pisze"zajebac mu i tak dalej" ale chyba jeszcze zaden oszust nie dostal porzadnie, chyba trzeba by bylo jakiegos sprac... szkoda ze niestety nie jest nas duzo i jestesmy strasznie rozrzuceni przez co trudno sie zebrac... ale jakby zrobic ranking oszustow ktorzy powinni dostac tuby to chyba gilder czy jak mu tam byl by pierwszy:D
no pisalem wczesxniej w postach ''czy ktos z poszkodowanych pojechal i najebal'' oczywiscie cisza , ja na ich miejscu wziol bym urlop z pracy i dojechal typa zeby mu no wiecie
ael na to trzeba miec czas nerwy i kase no tez zalezy od stopnia przekretu :) ja np za rame bym sie antrudzil zeby scignac typa za piaste zreszta tez bo 400 to dlamnie duzo
ael na to trzeba miec czas nerwy i kase no tez zalezy od stopnia przekretu :) ja np za rame bym sie antrudzil zeby scignac typa za piaste zreszta tez bo 400 to dlamnie duzo
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
-
- Kontakt:
Witam. To ja oszukałem użytkownika "levap". Bardzo nad tym ubolewam i pragnę oddać mu całą kwotę. Możecie mi nie wierzyć, ale jest to mój pierwszy prekręt. Jestem gówniarzem, nie wiem co mnie natknęło, żeby posunąć się do takich haniebnych czynów. Pewnie funduszy na rower. Napiszcie proszę, czy ktoś z Was mógłby mi wybaczyć takie oszustwo? Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="robert1978"]Przepraszam za te błędy, ale jestem teraz tak roztrzepany, że nie wiem co robić.
miało być "Pewnie z powodu braku funduszy na naprawę roweru".[/quote]
Gdzieś ty sie wychował człowieku...najpierw wyjebałeś typa w kakao na 400 zeta a teraz przepraszasz, dla takich to tylko w ryj i prze poręcz, chociaż dziwne że wogóle tu napisałeś...isn't that a joke?
miało być "Pewnie z powodu braku funduszy na naprawę roweru".[/quote]
Gdzieś ty sie wychował człowieku...najpierw wyjebałeś typa w kakao na 400 zeta a teraz przepraszasz, dla takich to tylko w ryj i prze poręcz, chociaż dziwne że wogóle tu napisałeś...isn't that a joke?
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: