FOTY!!! DunCon na 2005!! JUZ SA!!
-
- Kontakt:
FOTY!!! DunCon na 2005!! JUZ SA!!
.. hehe, zartowalem :)
Chce sciagnac uwage paru osob, ktore maja bliska stycznosc z DunConami w KRK. Dzwonilem juz raz do firmy, ale chyba rozmawialem z kims niezyczliwym. Dobra, o co chodzi:
Chce sobie do swojego El Pisiorro... sorry, El Mariachi, wmontowac wahacz z El Chupacabry. Z ogladania wielu zdjec tej drugiej ramki stwierdzam, ze ow wahacz by podpasowal az milo. Spyta ktos, po kiego grzyba mi taki cyrk? A no dlatego, ze w normalne widly El Pis... Mariachi nie mozna wladowac kola z opona wieksza niz 2.3 cala (mowa ofkoz o kole 26 cali), dlatego tak w utesknieniem mysle o El Chupacabra.
No! To czekam na jakiekolwiek informacje lub rzeczowe pomysly na ewentualne dostruganie z alu takich widelek. W razie tej drugiej potrzeby jestem w stanie wykonac rysunki techniczne dla wizualizacji problemu.
I sorry raz jeszcze za zmyle w temacie :P
Chce sciagnac uwage paru osob, ktore maja bliska stycznosc z DunConami w KRK. Dzwonilem juz raz do firmy, ale chyba rozmawialem z kims niezyczliwym. Dobra, o co chodzi:
Chce sobie do swojego El Pisiorro... sorry, El Mariachi, wmontowac wahacz z El Chupacabry. Z ogladania wielu zdjec tej drugiej ramki stwierdzam, ze ow wahacz by podpasowal az milo. Spyta ktos, po kiego grzyba mi taki cyrk? A no dlatego, ze w normalne widly El Pis... Mariachi nie mozna wladowac kola z opona wieksza niz 2.3 cala (mowa ofkoz o kole 26 cali), dlatego tak w utesknieniem mysle o El Chupacabra.
No! To czekam na jakiekolwiek informacje lub rzeczowe pomysly na ewentualne dostruganie z alu takich widelek. W razie tej drugiej potrzeby jestem w stanie wykonac rysunki techniczne dla wizualizacji problemu.
I sorry raz jeszcze za zmyle w temacie :P
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
@Kat: wlasnie proboje najpierw naciskac na DunCon, zeby zalatwili takie widly. Oska to akurat najmniejsze zmartwienie, bo ak bedzie trzeba to i szersza dokupie.
A zgadzam sie, nazywanie El Mariachi rama freeride'owa jest bezczelne. Ogolnie smiga gracko, radzi sobie w terenie, ale ten myk z opona mnie dobija :P
A zgadzam sie, nazywanie El Mariachi rama freeride'owa jest bezczelne. Ogolnie smiga gracko, radzi sobie w terenie, ale ten myk z opona mnie dobija :P
http://tiny.pl/8mm
z ośką chodzi o to że jest inna piasta - taka jak w widelcach na oś 20 mm s przodu, tylko że jest z tyłu i oś ma 12 mm średnicy, najtańsza piasta kosztuje chyb ponad 600 pln... gdyby na dodatek była nie standardowa - 165/12 (na szczęscie nie jest) to byłoby jeszcze gozej, bo taką to wogóle ciężko dostać....
no i nie jestem pewien czy wachacz z chupacabry spasuyje do twojej ramy...
a druga sprawa, po co Ci opona grubsza niż 2.3??
no i nie jestem pewien czy wachacz z chupacabry spasuyje do twojej ramy...
a druga sprawa, po co Ci opona grubsza niż 2.3??
http://www.chr.Rybnik.pl
-
- Kontakt:
po co opona szersza niz 2.3? no pooki co mam 2.1, ale tez chce kupic 2.5 - nie dla lansu, bo po co lans gdy opory toczenia pozwalaja ledwie wjechac do lasu..
chodzi o ladowanie na luznym gruncie (tego w lesie mnostwo) - waskie gumy strasznie sie wkopuja na dodatek gorzej trzymaja na wilgotnym podlozu..
na szczescie w draga wchodzi ;P
chodzi o ladowanie na luznym gruncie (tego w lesie mnostwo) - waskie gumy strasznie sie wkopuja na dodatek gorzej trzymaja na wilgotnym podlozu..
na szczescie w draga wchodzi ;P
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
po pierwsze to nie wchodziła tioga 2,3, a wiadomo że jej rzeczywisty rozmiar jest większy.
żeby była jasność to pisałeś do nas parę dobrych miesięcy temu maila, dostałeś zwięzłą odpowieź, że jest to niemożliwe i była ona grzeczna.
na marginesie jest to nieco kosmiczny pomysł - zgłaszanie pretensji, że części z roweru do DH nie psują do FR.
a propos dwa lata temu FR miał inne oblicze niż obecnie koledzy nie są geriatrykami żeby o takich sprawach nie pamiętać, chyba że nie jeżdżą za długo.
ciekawe czy podobne pretensje zgłaszane są w stosunku do zagranicznych marek.
pomysł na krytykę słaby, pozdrawiamy.
trzymajta się ramy to się nie posramy (przynajmniej niektórzy)
żeby była jasność to pisałeś do nas parę dobrych miesięcy temu maila, dostałeś zwięzłą odpowieź, że jest to niemożliwe i była ona grzeczna.
na marginesie jest to nieco kosmiczny pomysł - zgłaszanie pretensji, że części z roweru do DH nie psują do FR.
a propos dwa lata temu FR miał inne oblicze niż obecnie koledzy nie są geriatrykami żeby o takich sprawach nie pamiętać, chyba że nie jeżdżą za długo.
ciekawe czy podobne pretensje zgłaszane są w stosunku do zagranicznych marek.
pomysł na krytykę słaby, pozdrawiamy.
trzymajta się ramy to się nie posramy (przynajmniej niektórzy)