BikePark w Łodzi

Banananan
Kontakt:

Post autor: Banananan »

-=GrindeR=- -> Tak samo tor dualowy - nie każdemu podejdzie. :)
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Osobiscie tez jestem za dualem ale...sam nie wiem

Wezcie pod uwage fakt tor bedzie latwije usypac jak sie nie patrzy a budowanie czegokolwiek to juz wymaga np chocby materialow.
www.mm-foto.pl
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

Więc tak... Jeśli w ogóle myślimy o założeniu jakiegoś stowarzyszenia to proponuje aby zgłosił się ktoś kto mógłby się tym zająć bardziej na poważnie czyli odwiedzić urząd i zacząć latać za tą papierkową robotą bo samym gdybaniem nic nie zdziałamy. Ja niestety odpadam bo 1.jestem niepełnoletni 2. nie mam zbyt na to czasu(szkoła). Ale do wszelkiej innej pracy rzecz jasna od razu jestem gotowy.

Pozdro.
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
Kacpro
Kontakt:

Post autor: Kacpro »

ja jestem za torem dualowym + jakies tam hopy ... to lyse pole kolo tej stacji przy strykowskiej powinno sie nadac ;) ale nie wiadomo czyje to ... :/ w razie czego ja jestem chetny do pomocy
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

Co do tego placu przy gorniaku to na 99% nalezy do miasta, poniewaz tam najczesciej cyrk stawiali. Moze jednak cos by z tego wyszlo...
Banananan - jezeli zrobi sie skatepark to wiecej bedzie tam skaciuchow na deskach i rolkach niz bikerow, zreszta do budowy potrzebne sa duzo wieksze naklady finansowe.
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
=ziqu=
Kontakt:

Post autor: =ziqu= »

a moze by sie tak spotkac przy piwku takim bezalkoholowym rzecz jasna i ustalic wszystko slownie a nie na forum co Wy na to... idea jest dobra - mi sie podoba :)

Co do tego gorniaka i cyrku to malo brakowalo a bym sie tam znalazl ==> w cyrku :) PZDR
gg# 1594401
skuwek

Post autor: skuwek »

własnie chciałem ten fakt zapodac na forum.moze w przyszly weekend jakies spotkanie i moznaby ustalic czego chcemy i co robimy:)moznaby sie spotkac jak to juz ziqu pisal przy piwku bezalkoholowym:)Ja swoja droga postudiuje ustawe o stowazyszeniach w tym tygodniu i bede mial jakies pojeiei wieksze o tym wszystkim na takie spotkanko:)tak wiec wpisujcie gdzie i kiedy?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=638582
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Ja sie popytam na uczelni jak trzbe by zrobic projekt , konespekt , zagospodarowanie np terenu przy gorniaku , jak sie pojdzi eod urzedu to juz cos by bylo nawet jesli np terenu przy gorniaku nie dostaniemy.

Co do spotkania jak najbardziej za tylko nie za daleko bo roweru juz nie mam :/ i trzbe komunikacja sie wozic :]

moze jakis pub w sobote badz niedziele do poludnia ? cieplo malo ludzi i mozna cos spokojnie ustalic ?
www.mm-foto.pl
ODPOWIEDZ