neostrada tp

pchlaa
Kontakt:

neostrada tp

Post autor: pchlaa »

witam
wiem ze to nie forum komputerowe ale ne chce misie specjalnie logowac zeby usyskac informacje, a tutaj jest dosc duzo ludzi imam nadzieje ze ktos mi odpowie
otoz chodzi o to. tp w swej promocji sprzedawala dostep do neostrady za 1zl. tylko na takich warunkach daja modem ktory jest podlaczany do kompa przez usb.
czy jest mozliwosc podlaczenia wiecej niz jedengo kompa na takim modemie. nie odpowiadajcie mi tylko "postaw huba albo switch'a".
chodzi o to, ze modem jest podlaczany do kompa, ktory mozemy nazwac "serwerem" przez usb. jednak obawiam sie ze w przypadku takim nie ma mozliwosci "udostepniania polaczenia internetowego" gdyz jest to protokul sieciowy a nie usb
czy jest jakas mozliwosc podlaczenia 2kompow zeby kazdy mial dostep do netu?
wszelkie osoby ktore moga mi pomoc w tej sprawie, proszone sa o wypowiedz
pozdrawiam
sikun jestes...
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

no tak ja mam 2 kompy , do mojego z xp jest podlaczony modem a drugi ma 98, przez LAN jest po prostu udostepnienie polaczenia internetowego i tyle
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

tak, tylko wydaje mi sie ze nie mozna tak zrobic, gdyz modem podlaczony przez usb nie ma mozliwosci udostepniania pol internegotwego.
chybaze dziala protokol z karty sieciowej?
sikun jestes...
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Jest
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

a tez macie teraz tak ze jak macie np 384kb/s to wam sciaga jakis teledysk i macie na tym paneliku '384kb/s, <czas> - 1000kb/s' albo i nawet wiecej?
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Kuba z Wrocka
Kontakt:

wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

1 mb fajnie masz :] czasem sie zdarza
www.mm-foto.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nie znam panelka neo, ale z twojej wypowiedzi rozumiem ze jesli sciagasz teledysk na streamie to ci sie to pojawja ?

A to nie jest czas trwania i bitrate ? :ASD A po co to by tam bylo to nie mnie pytac, na szczescie nie musze sie meczyc z neo ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Kuba z Wrocka
Kontakt:

no jest niby bitrate ale ja place za 384 a nie za 1200, a pozatym nie wiem co to jest stream, sciagam duze pliki DAP'em albo czasem normalnie jak cos sie z nim jebie. Predkosc taka realna kiedys nie przekraczala ok45kB/s a teraz jest lajtowo 80kB/s
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

da rade neostrade udotepnic, sam mam tak w domu :)

neo idzie do mojego kompa. przez usb, ta co ponad rok temu za zlotowke byla. potem od mojego kompa idzie kabel do switcha. z niego natomiast ida dwa kable, jeden do kompa mojej siory a drugi do laptopa ojca :D i wszystko dziala loox. jak mnie siora zdenerwuje to jeden klik i internetu nie ma :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ