Jak zamontować pegi do dualuwy??
Jak zamontować pegi do dualuwy??
No wlasnie widzialem nieraz jak na extreme sport chanel kolesie na jakims zwyklm rowerku mieli pegi i grindowali wiem ze taka mozliwosc jest w ramie norh shore ale np jak cce takiego pega na zwykla rame zalozyc albo na przod ??? wie ktos jak to zrobic??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak założyc?
WOGÓLE NIE ZALOŻYĆ
po jaki chyuuj?
kup sobie bmx, bo za 700zżl masz juz jakiegos tambmx a rame mtb która prawdopodobnie kosztuje wiecej niz 700 rozjebisz szybciej niz myslisz
wogóle to ja sie pytam ujaką tyt masz rame......
wiec jaką?
ale pomysał jest na maxa ******* jak nie masz w niej bmowej pisaty na s 14mm a wiadomo ze nie masz.. bo tak zrobione ma tylko ERENES przez co ja teraz cierpie katusze......
kurwa!!!!!!!!!
WOGÓLE NIE ZALOŻYĆ
po jaki chyuuj?
kup sobie bmx, bo za 700zżl masz juz jakiegos tambmx a rame mtb która prawdopodobnie kosztuje wiecej niz 700 rozjebisz szybciej niz myslisz
wogóle to ja sie pytam ujaką tyt masz rame......
wiec jaką?
ale pomysał jest na maxa ******* jak nie masz w niej bmowej pisaty na s 14mm a wiadomo ze nie masz.. bo tak zrobione ma tylko ERENES przez co ja teraz cierpie katusze......
kurwa!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
kup se ixa a jeszcze jak masz rame alu to powodzenia czlowieku
ja mialem rame alu i sobie pega zalozylem bo lubilem grindy i **** po paru powaznejszych grindach rama sie starla bardziej niz nie wiem co ... ale poprostu prawie pekla na tylnych widelkach :/ ale nic na ixie jest git ale za sztywno wiec nie rob grindow jak nie luibsz sztywnego widelca a jak lubisz to kup ixa a oski w tych tanich ixa to gowno sam jedna 14 mm zgialem po dwoch tyg. jazdy :[
ja mialem rame alu i sobie pega zalozylem bo lubilem grindy i **** po paru powaznejszych grindach rama sie starla bardziej niz nie wiem co ... ale poprostu prawie pekla na tylnych widelkach :/ ale nic na ixie jest git ale za sztywno wiec nie rob grindow jak nie luibsz sztywnego widelca a jak lubisz to kup ixa a oski w tych tanich ixa to gowno sam jedna 14 mm zgialem po dwoch tyg. jazdy :[
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/