extreme fest 2! byliście?
extreme fest 2! byliście?
witam! byłem wczoraj na extreme fest 2! zajebioście podobał mi sie film "jawor madness extreme "Bochenka' , "mikołaj" Wincenciaka i moto-x!a Wam?
pozdrawiam
pozdrawiam
Festiwal spoko, ale niestety tylko spoko. Tak jak w zeszłym roku festiwal w Krakowie był lepszy od tego w Warszawie to teraz jest na odwrót... Organizacja i prezencja do bani, a prowadzący to jeszcze zanim impreza zaczęła się na dobre to już był narąbany. Sytuację ratują bardzo, ale to bardzo dobre filmy, szczególnie popisała się ekipa z Myślenic, a w zasadzie ich "producent" - Adrian Wygoda (bodajże). Ich film zasłużenie wygrał nagrodę publiczności, natomiast to co zrobili sędziowie(nagroda jury) to porażka na całej linii. Nuestra Familia - nagroda numer 1 - montaż i produkcja fajne, ale przecież taki festwial nie polega na tym żeby pojechać na Puchar Świata w 4X, nakręcić najlepszych zawodników i cieszyć japę. Moim zdaniem nie o to chodzi. 2. nagroda - Szymon Fabrowicz, film Slam, 10 minutowy pokaz gleb (dosłownie same gleby)... Ponownie - fajny montaż, fajna produkcja, ale też nie włożono w ten film takiego wysiłku o jaki mi chodzi i o jaki powinno chodzić jury. Nagroda 3. nieco ratuję sędziów. Film nakręciło dwóch braci - jeden z nich 10 lat, drugi lat 15, obydwoje jeżdżą na hulajnogach i naprawdę dali czadu !! Nie było w ich filmie żadnego pozerstwa, żadnych zbędnych efektów itd. Widać tam jedynie pasję, chęć pokazania właśnego hobby, własnych zainteresowań. Montaż i wykonanie słabe, ale nie o to chodziło !! Chodziło o to żeby włożyć trochę siebie w ten film i pokazać czym się tak naprawdę interesujemy i to właśnie chłopaki (10 i 15 lat podkreślam) zrobili, pokazując nam przy tym całkiem wysokie umiejętności. WIELKIE BRAWA !! Nie wiem jak sędziowie to zrobili, ale nie zauważyli kompletnie filmu Tomka Grzywińskiego i jego ekipy (Bad to Bones), który moim zdaniem, oprócz filmów Adriana Wygody, był zdecydowanie najlepszy. Śmieszny, dużo jazdy, dużo krzywych akcji i prawdziwy hardcore, który aż wylewa się z tego filmu... Oprócz samych filmów to totalnym nieporozumieniem był brak jedzenia w klubie (!!!!) i zakaz wychodzenia na zewnątrz (trza było bilety jeszcze raz kupować). Kto był, niech napiszę swoją opinię na temat filmu z Milanówka (Mwek Team).
Pozdro
Pozdro
Żyj szybko, umieraj młodo...
Hey!
Tez byłem na EXFESCIE 2 w KRK...wystawiłem także film, który niestety (nie wiem dalej czemu?!) został dodany do Filmów Poza konkursem.Zdenerwowałem sie niesamowicie ponieważ dwa dni wcześniej powiedziano mi że bedzie brany pod uwagę i bedzie oceniany przez joury.
Dalej jestem "K8888" ciekaw czemu wyswietlony był tylko w tej przerwie.
Zajebisty niesmak pozostał po tym EXFESCIE...ehhh...
Pozatym wyniki strasznie mnie rozczarowały,moim zdaniem z filmów rowerowych najlepszy był DH BUTCHERS oraz JAWOR...
Chyba joury było ostro najebane :P buahaha !!:)
Oglądaliscie moze MUD BROTHERS ?:|
Nie długo bedzie dostepny w necie...oglądniecie jeszcze raz ;) albo pierwszy raz ;/
Tez byłem na EXFESCIE 2 w KRK...wystawiłem także film, który niestety (nie wiem dalej czemu?!) został dodany do Filmów Poza konkursem.Zdenerwowałem sie niesamowicie ponieważ dwa dni wcześniej powiedziano mi że bedzie brany pod uwagę i bedzie oceniany przez joury.
Dalej jestem "K8888" ciekaw czemu wyswietlony był tylko w tej przerwie.
Zajebisty niesmak pozostał po tym EXFESCIE...ehhh...
Pozatym wyniki strasznie mnie rozczarowały,moim zdaniem z filmów rowerowych najlepszy był DH BUTCHERS oraz JAWOR...
Chyba joury było ostro najebane :P buahaha !!:)
Oglądaliscie moze MUD BROTHERS ?:|
Nie długo bedzie dostepny w necie...oglądniecie jeszcze raz ;) albo pierwszy raz ;/
http://chudy.pinkbike.com/