Zawody we Wrocławiu ...
Zawody we Wrocławiu ...
Ej może słyszeliście o jakichś zawodach DH/FR... no od bólu DS i 4x we Wrocławiu ? co to ma być, że w Warszawach, Olsztynach, Gdyniach, Łodziach i innych miastach są, a u nas nie ma ?
#...#
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
:-)
a we wrocku nie ma gdzie na streeta posmigac :-) tak jest plasko
Re: Zawody we Wrocławiu ...
We Wrocławiu można zrobić fajne traski DH, FR, DS, 4X. Ludze to tylko jeżdzić, zjeżdżać i skakać by chcieli a jak za łopaty chwycić to nima kto!!
no właśnie, nikomu nie chce sie robic.. i tu mam słowa uznania dla ludzi jezdzących na Bartoszowicach czyli dla BSK. Tak o tobie to miedzy innymi mowa Bułka:) Dbają o hopki, budują nowe rzeczy, mimo, że miejsca tam nie ma zbyt dużo to potrafia się zmobilizowac do pracy. Tak trzymac, postaram sie tam czesciej przyjezdzac, zeby wam wiecej pomoc, ale jeszcze mam szkole:( jak tylko sie skonczy to bede czesciej, ja lubie kopac:)
wez pierrdolicie i pierrdolicie ze nikomu sie nie chce a samym sie wam nie chce... zal jak to sie czyta
byscie chcieli to sami byscie se wykopali co chciecie ale huuj wam sie nie chce,popatrzyc na samego NoLimita z osobowic on tam to wszystko sam wykopal!!! sam kumacie tam jest ponad 10hop a on to sam wykopal a wy qrwa zeby 2 jakies zjebane hopy bez ladowania zbieracie 20 osob i i tak gowno robicie,zastanowcie sie co piszecie....
ja sie w wakacje pobujam po wrocku w wakacje w 3 osoby z lopata i sobie wykopie to co chce i gdzie chce bo to wlasnie wam sie nic nie chce kopac!!...
POZDRO 600!!!
byscie chcieli to sami byscie se wykopali co chciecie ale huuj wam sie nie chce,popatrzyc na samego NoLimita z osobowic on tam to wszystko sam wykopal!!! sam kumacie tam jest ponad 10hop a on to sam wykopal a wy qrwa zeby 2 jakies zjebane hopy bez ladowania zbieracie 20 osob i i tak gowno robicie,zastanowcie sie co piszecie....
ja sie w wakacje pobujam po wrocku w wakacje w 3 osoby z lopata i sobie wykopie to co chce i gdzie chce bo to wlasnie wam sie nic nie chce kopac!!...
POZDRO 600!!!
-
- Kontakt: