czy razem czy osobnno
czy razem czy osobnno
Czy pedały Author APD F59 sa sprzedawane razem ??? czy osobno??
-
- Kontakt:
nie sluchaj ich! pedaly te sprzedawane sa osobno! doszlo nawet do tego, ze lewy pedal jest do kupienia po zachodniej stronie miasta, a prawy po wschodniej. lepiej kup przez net, bo tam sprzedaja od razu pare (z racji tego, ze nie mozna okreslic ktora czesc sieci jest lewa a ktora prawa).
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa aaaaaaaaa aaa aa a?
kurwa ssstary nie jak ja jestem zjaranyD::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D no bez jaj co ty wykonales?
buahahhahahhhhahaahahahhahahahahahhahahahhhhahahahahahahha
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kurwa ssstary nie jak ja jestem zjaranyD::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D no bez jaj co ty wykonales?
buahahhahahhhhahaahahahhahahahahahhahahahhhhahahahahahahha
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
- Kontakt:
Re: czy razem czy osobnno
[quote="Królik"]Czy pedały Author APD F59 sa sprzedawane razem ??? czy osobno??[/quote]
Author mozesz kupic w polsce najlepiej pod wschodnia granica ,ale APD F59 mozesz dostac tylko i wylacznie na GIEWONCIE w ZAKOPANeM
czyli sa sprzedawane osobno
Author mozesz kupic w polsce najlepiej pod wschodnia granica ,ale APD F59 mozesz dostac tylko i wylacznie na GIEWONCIE w ZAKOPANeM
czyli sa sprzedawane osobno