Jutrzenka
-
- Kontakt:
nie gadam z takimi ciotami jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najebac to sobie mozesz swojim kolega z podwórka!! papa:)
-
- Kontakt:
[quote="Kotofczanski"]która jest kozakiem za klawiaturą![/quote]
hm... pelno tu takich kozakow... a swoja droga
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=297657
8!k3r to ty? jesli tak to ile masz lat?
hm... pelno tu takich kozakow... a swoja droga
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=297657
8!k3r to ty? jesli tak to ile masz lat?
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
o kurw.a nie chce mi sie tego wszystkiego czytac... ile wy macie lat do ch.uja
Kurwa czy tak ciezko zrozumiec ze to wszystko ma byc tylko dla sie bie dla zabawy, z tego co tu czytam to widze ze 3/4 to dla mody jezdzi........:(
kurw.a jakbym chcial zeby bylo jak kiedys....
A i po co te rozwazania BMX czy MTB to i to zamienne jest spojrzcie tylko na zawodowcow polowa obecnych MTB dirt na swiecie jezdzilo lub jezdzi na BMX....
Wychodze z zalozenia ze Warszawie jednak skatepark nie jest potrzebny bo po co by banda gnojkow miala sie oco klucic.
Do moderatora zamknij ten watek, szkoda wstydu..........
Kurwa czy tak ciezko zrozumiec ze to wszystko ma byc tylko dla sie bie dla zabawy, z tego co tu czytam to widze ze 3/4 to dla mody jezdzi........:(
kurw.a jakbym chcial zeby bylo jak kiedys....
A i po co te rozwazania BMX czy MTB to i to zamienne jest spojrzcie tylko na zawodowcow polowa obecnych MTB dirt na swiecie jezdzilo lub jezdzi na BMX....
Wychodze z zalozenia ze Warszawie jednak skatepark nie jest potrzebny bo po co by banda gnojkow miala sie oco klucic.
Do moderatora zamknij ten watek, szkoda wstydu..........
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
-
- Kontakt:
wez człowieku sie juz przymknij na zawsze bo robisz z siebie naprawde załosnego człowieka! wiem ze zadano mi pytanie ale nie chce mi sie na nie odpowiadac bo nie widze potrzeby!
Zatkało Cię... znaczy przepraszam, cham się nigdy nie zatyka, raczej zaczyna rzucać "ciotami" tak jak Ty.
cham to chce napierdalac ludzi których nawet nie zna! ale widac tego nie zauwazyłes bo po co???? wez sie zamknij i nic nie pisz oszczedz sobie !!!! jestes załosny ze ja pier..... zwracasz mi uwage ze nazwałem kogos ciotą po tym jak on napisał ze mi zajebie! szkoda słów na ciebie!
odpowiadam na pytanie! lepiej wogłole nie przyjezdzaj i daj sobie spokój z sk8 parkiem!!!!!!!
Zatkało Cię... znaczy przepraszam, cham się nigdy nie zatyka, raczej zaczyna rzucać "ciotami" tak jak Ty.
cham to chce napierdalac ludzi których nawet nie zna! ale widac tego nie zauwazyłes bo po co???? wez sie zamknij i nic nie pisz oszczedz sobie !!!! jestes załosny ze ja pier..... zwracasz mi uwage ze nazwałem kogos ciotą po tym jak on napisał ze mi zajebie! szkoda słów na ciebie!
odpowiadam na pytanie! lepiej wogłole nie przyjezdzaj i daj sobie spokój z sk8 parkiem!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
haha pisalem ze jestem w pracy nie mam czasu sie bujac na rowerze niektorzy ciezko pracuja
no jak nie gadasz to po co mi kazesz wpadac na jutrzene eheh
nadal mi nie odpowiedziales na moje pytanie
aha na czym ty jezdzisz zebym cie mogl rozpoznac
no jak nie gadasz to po co mi kazesz wpadac na jutrzene eheh
nadal mi nie odpowiedziales na moje pytanie
aha na czym ty jezdzisz zebym cie mogl rozpoznac
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: