sztywny widelec
sztywny widelec
wczoraj rozwaliłem amora i nie stać mnie na nowego, co byście mi polecili ze sztywniaków (żeby był tani, mocny i wysoki) nie znam się na tym zupełnie ale znalazłem na stronie destroyera jeden, ale nie wiem jak z jakościa.
fuck off
no narazie destroyera jezcze nasz kolega helu nei testowal ale bedzie to na dniach ;) hmm ja mam dabomba, ale chetnie zamienie sie na treka. no i to chyba wszystko z tych bardziej fajnych, no sa jeszcze od agangow, od kon. dmry niegdys bylo
ja jezdzilem na dabombie i treku, trek fajniejszy jest to daltego sie chce zmeinic :D
ja jezdzilem na dabombie i treku, trek fajniejszy jest to daltego sie chce zmeinic :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm.. .nie ze chce jakas antyreklame robic czy cos, ale widelec destroyera szybko padl.. niepotrzebnie jest on w standardzie wygiety.. od tego wygiecia zaczyna sie bardziej giac.. mialem go wyslac na gware ale jakos zlalem.. wzialem z qmplem od gory do dolu przyspawaalismy plaskowniki.. ogolnie przedluzyylismy go, nowe haki .. wszystko bylo ok ale rura sterowa sie wygiela.. a teraz jak wiekszosc poluje na sztywniaka od treka.. dystrybutor treka bedzie je mial dopiero w lutym.. mam nadzieje ze szybciej sie jakas okazja nadazy...