No wiec swieta sie zblizaja, kasa przyplynie i o klamkach pomyslalem. Co byscie polecili okolo 100zl (bo na manetke jeszcze potrzebuje :D). Maja byc sztywne jak cholera ;) Co sadzicie o klamkach Tektro MT 4.0 (te co byly/sa w a-gangach 2004). Klamki byly by uzywane z FAL BREJKAMI. A moze ma ktos jakies w miare odbre uzywki w tej cenie ? ;D
Obecnie mam lx.. ale myśle że lepsze będą avidy 7, ale one kosztują już 170zł, będe niebawem sprzedawał komplet klamek lx'a za 70zł, jak by co to dam link do aukcji ....(zmieniam na avidy 7)
a ja mam tektro i mialem lx i tektro maja wiecej regulacji tylko ze nie da sie ich bardziej opdsunac od kiery ... ogolnie rzecz biorac kwestia gustu ...
jest taki patent ze ucinasz linke na 5cm, i zamiast w manetke wkladasz ta hmm zgrubienie :P do regulacji a linke przyczepiasz tam gdzie trza. i normlanie ta regulacja to masz wybor ze trzech przelozen :P i po prostu czekasz na manetke ;)
jak niejasno mowie to sory, jak trza to ci rs w paincie zrobie ;D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no przydalby sie rysunek ;D nei wiem jakie zgrubienie.
Nie chce singla, ale nie chce tez manetki na kierze, myslalem o jakims sposobie zeby gdzies na ramie zamocowac to ustrojstwo, ale jeszcze nie znalazlem sposobu.
to sie podloncze klamki do 300zl
rozmyslalem o avid sd 7 lub moze macie jakies inne propozycje
a klamki maja byc do tarczowek mechanicznych avid bb disc
Lx'y są spoko bo mają 3 stopniową regulacje, ale są dość krótke i jest mała dzwignia i gorzej się hamuje, w avidach 7 jest duża dzwignia i hamulcem można lepiej modulować siłe hamowania.