hmmmmmmm sens moze i jest... chyba ze bedziesz jezdził xc - to wtedy nie ma. Ale jak chcesz zaczac przeobrazac swój rower w cos a la dual,dirt itp. to od czegos trzeba zaczac...
Bender, wiesz co nie dokońca się z tym zgadzam. Dla mnie jazda z kiera 710 w sztywniaku jest bez sensu. Myślę ze optymalna jest 680. Ale każdy jeździ jak lubi.
racja hi men zalezy co kto lubi dla mnie optymalna kiera to tez 680 ale mam kumpla co ma przedluzona kiere pointa do 890!!! i dla niego to jest optymalna szerokosc.
[quote="bad"]platFormy to wiem co to jest, ale platWormy...[/quote]
jak na moj gust to beda takie pedaly, ktore zamiast pinow maja robaki (worm) trzymajace buty na pedalach. fajne to moze byc ale gdzie to dostac...?;)
[b]hi men[/b] z ta kiera szeroka na 890 to nie przesadzam, kumpel jezdzi w trialu i na mniejszej mu sie chu.j.owo skacze i kazda kiere przedluza. a ja na jego biku to jezdzic nawet nie umie przez ta kiere, normalnie po 11,5cm wiecej po obu stronach od mojego X-Upa XL.
ja ci moge sprzedac kiere northshore x-up xl kiera do ciezszych zastosowan w stanie technicznym 6 a wizualnym 4 posiada 3 ryski jak cos to wal na gg 5027554
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1651070
jak co to walcie nagg 5027554