Ty no współczuje Ci na maxa sam w treningowym rowerze mam rst gile z plastikowymi korkami :| i powiem ze sie zdefiłem ostro!!
Powiedz czy miałeś zdrowe gwinty na korkach? bo mimo ze to plastik nie powinno sie tak stac . Miałem kila juz takich amorków łącznie z rocksoxem i kurcze zaczynam sie bac.
Wydaje mi sie ze powinienes oskarzyc firme ktora wypuściła takie coś co nazywa sie produktem handlowym a nie amortyzatorem.
ps nie łam sie znam gościa co jeżdzi z jednym okiem i smiga ostro startuje nawet w zawodach .wracaj do zdrowia jomek
hmm... wg mnie warto sprobowac bo jesli oka nie uda sie uratowac to chyba maja obowiazek wyplacic odszkodowanie, ale pod warunkiem ze byl uzywany zgodnie z przeznaczeniem. Jeszcze raz zycze powrotu do zdrowia
Nie chciałem zrobić zeby był twardy po pracował na prawde wyśmieniecie. Zero problemów. Miał w goleniach spręzyne + 1 (4cm) MCU. Regulacjami nic nie kręciłem były na minimum.
kurde, współczuca stary ://
ja tez dostałem korkami po twarzy(przerobionymi na metalowe ! ! ! ), tylko że u mnie skończyło się jedyne na rozciętej skórze (ekipa z Miechowic pewno kojaży moją białą Gile i scianke na haldzie;) ), teraz zbieram kase na coś lepszego :)
w Gliwicach koleś stracil oko i to zapewne o nim tutaj piszecie.
nooo lipaaa straszna wspolczuje:( do tych co maja rst wezscie jakos na zipy te korki polaczcie z korona chociaz jak wystrzela to zipy beda troche trzymaly i napewno zmniejsza sile , kat lotu takiego korka , bo wyobrazam sobie sile wystrzalu przy mocnym wgnieceniu amora , jeszcze raz wspolczuje i zycze powrotu do zdrowia i nowego amora
Cszyvy latek mam 18 za 3 miechy będzie 19. Ale wydaje mi ise że będą marne szanse na rozprawe (albo na jej wygranie) skoro amorek nie był używany zgodnie z przeznaczeniem.
MOżecie mi nie uwierzyć ale centalnie stał się cud. Wczorajasz ekspertyza ścieła mnie z nóg (pęknieta soczewka i krwiak spojówki ekspertyza okulisty szpitalnego) byłem dzisiaj u prywatnego okulisty i powiedział ze oko będzie działać jak nowe za 3 tygodnie. Normalnie cacy. Moze to dzięki wam. Bede dzwonił do zaprzyjaźnionego sędziego :D wypytać się co i jak jak bym chciał wystąpić z pozwem i czy to jest możliwe w tych okolicznościach. Zdam relacje.
nie no koles zajebiście, jak bedzie oko działać!!!
ale dzięki za przestroge, albo coś wykąbinuje, albo jeszcze dzis wyj.ebie gille na śmietnik, i kupie se sztywniaka... o qrwa...