Przestroga!!
-
- Kontakt:
Ja pierdole, na poczatku pomyslalem, ale lipa , znowusz pieprzenie, ile razy juz widzialem te korki latajace w powietrzu... ale jak doczytalem co ci sie stalo to sie zalamalem...
Szkoda gadac, nie chce cie dodatkowo dolowac i nie bede pisal ze wiem co czujesz bo nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazic, naprawde serdecznie wspolczuje :( Cholernie przykro mi sie zrobilo , zaraz sie znajdzie jakas pala co powie ze sie uzalam , po prostu mnie to ruszylo ;/
Zaskarz rst...
Szkoda gadac, nie chce cie dodatkowo dolowac i nie bede pisal ze wiem co czujesz bo nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazic, naprawde serdecznie wspolczuje :( Cholernie przykro mi sie zrobilo , zaraz sie znajdzie jakas pala co powie ze sie uzalam , po prostu mnie to ruszylo ;/
Zaskarz rst...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
W korkach od rst jest strasznie dorbny gwint i łatwo go uszkodzić albo zerwać. W suntourach ten gwint jest jest grupszy co za tym idzie korki lepiej siedzą w goleni. Wiem bo suntoura tesz maiłem ;]. BikerBo wyleciało wszytko z goleni co w niej było tzn. 4 cm MCu a reszta to średniej twardości sprężyna i korek, wywaliło wszytko ale na szczęście dostałem korkiem, bo jak by to była spręzyna to mogło by być nieciekawie.
Dam dupy za gar zimnej zupy....