ktturego wybrać marcocha dj3 czy drop off comp tego z kony staf??a moze manitou blacka compa napishcie amorek ma być do dirtu a moze dirt jum ten nowy pishcie........
pytałem sie was ale widze ze z was same buraki w dresach jak ktoś porzadny bedzie na dh prawdziwy biker to pomoze a nie cioty z kozami za 500 baniek z chipermarketu jestescie smieshni pytałem sie [B]bo chciałem zobaczyć co napiszeczie doskonale wiem jak złozyć rower do dirtu i o rowerach wiem wiecej nish niejeden z was[/b] ale widze ze na forum same buractwo bzp tp ciota spujsh na swooj rower haahaha
kona16 jak wiesz to po *** sie pytasz----*********** smieciu wszyscy ktorzy czytali twoje tematy wiedza oco hodzi proponuje nieodpowiadac sensownie na jego ******* tematy
kona kurwa ale jestes ******* ... nie bede jechal op twoich starych bo nie chce zebys sie zamknal w sobie a co do dj to jest tak samo ******* jak reszta amorow do 1 tysiaca zlotych ... blacki sie wyginaja ... jak chcesz porzadnego amora to kup manitou stance na sztywna 100 skoku ... i ********** z forum
MAtole głupi!! nie dość że to powinno być w sprzęcie...to jeszcze taki kurwa ******** temat i do tego piszesz że
"proste ze dj3 lepshy chciałem poczytać posty
i opinie o tych amorkach tak dla smiechow..."
nie no koles ******** jestes ostro....nastepny kurwa pojebaniec...co sie dzieje.....podpalacz.....kona16.....dragmen....:/:/:/ skąd się to bierze...