co prócz draga i pointa?..
co prócz draga i pointa?..
wiem ze o takich tanszych ramach juz duzo było, ale ja własnie nie chce tego:/ point ponoc szybko sie łamie, a drag jest długi.. teraz mam ballistica 16", ale musze to gówno wymienic, bo raz ze zaduzy dla mnie (165 cm) a dwa ze koło tylne mi wypada:| wczesniej jak miałem zwykłą ośke to musiałem dac podkładki 3 mm grube, o srednicy 3 cm i było ok. teraz mam zacisk i nawet jak mocno zacisne to po godzinnej jeździe, niezbyt ostrej koło opada do dołu:/ zresztą od dawna miałem zamiar zmienic ramke na mniejszą. a, destroyera tez bym nie chciał.. ma zacienkie tylne widełki, do streetu byłby ok, ale mam zamiar tez troche dropów wiekszych zaliczyc (do 2-2,5 m na płasko) i stair gapów i boje sie ze te widełki pękną.. a z gwarą to u destroyera bywa róznie, komus ponoc zespawali starą rame zamiast na nową wymienić:/ wiec co radzicie? myslałem zeby nazbierac troche hajsu i a-ganga wziąć, ale te 700zł to zaduzo.. coś tak do 450zł maks bym chciał. doradźcie:)
eee tam nie sluchaj pierdolenia, oint mocna rama a nie szybko peka. jest taki jeden w wawie co moze Ci o tym troche powiedziec :P nie pekaj bierz pointa albo destroyera, to ze cienkie widelki sa to male ma znaczenie, dzialaja przeciez ^^
"(do 2-2,5 m na płasko)"
co prawda to chyba trzeba byc inteligentym zeby skakac na plaskie... boshe nie dziw sie ze Ci pierdolnei cokolwiek lacznie z kregoslupem pierdolnie z takiej wysokosci :|
poza tym juz wole chyba crmo destroyera niz alu aganga...
"(do 2-2,5 m na płasko)"
co prawda to chyba trzeba byc inteligentym zeby skakac na plaskie... boshe nie dziw sie ze Ci pierdolnei cokolwiek lacznie z kregoslupem pierdolnie z takiej wysokosci :|
poza tym juz wole chyba crmo destroyera niz alu aganga...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no co do skoków na płaskie to moze i masz troche racje.. juz mnie nadgarstki nieźle napieprzają:/ a na ramie kumpel mi wypatrzył lekkie jakby wgniecenie na dolnej rurze, a w nic nie walnąłem nigdy, zarysowania tez nie ma..
pointa.. hm.. no może itak.. przynajmniej jakbym rozjebał to nie byłoby mi aż tak szkoda jak a-ganga:P co do destroyera to raczej nie.. serio te widełki jakos zaufania mojego nie wzbudzają.. do streetu, dirtu ok.. ale wieksze wysokosci to raczej nie:/ dobra, zobaczym co inni napiszą:) a i jeszcze jedno pytania. mam kupca na tego mojego ballistica 16", chce mi za nią dac 230zł- opłaca mi sie?.. nowa kosztuje 300zł, rys ma sporo, ale 0 pęknięć.. a i co do ramy nowej:P mam mostek hussefelt 4cm.. do pointa nie byłby zakrótki?..
pointa.. hm.. no może itak.. przynajmniej jakbym rozjebał to nie byłoby mi aż tak szkoda jak a-ganga:P co do destroyera to raczej nie.. serio te widełki jakos zaufania mojego nie wzbudzają.. do streetu, dirtu ok.. ale wieksze wysokosci to raczej nie:/ dobra, zobaczym co inni napiszą:) a i jeszcze jedno pytania. mam kupca na tego mojego ballistica 16", chce mi za nią dac 230zł- opłaca mi sie?.. nowa kosztuje 300zł, rys ma sporo, ale 0 pęknięć.. a i co do ramy nowej:P mam mostek hussefelt 4cm.. do pointa nie byłby zakrótki?..
-
- Kontakt:
koshmar na stronie destroyera dobre :D
www.koshal.prv.pl ... wejdz moze tez na forum penioli i tam popytaj.
www.koshal.prv.pl ... wejdz moze tez na forum penioli i tam popytaj.
www.bikeaction.pl