Jak nie lubisz miec fajnych rzeczy to sobie kup accenty czy inne meridy. Do tego bluza, ktorej nie nosisz od lat + stare bojowki + wedka i wiardo i mozesz jechac na ryby. Zajebisty zestaw, a wsrod wedkarzy bedziesz wygladac jak swojak.
Jak lubisz to pomysl o Fox, No Fear czy 661. Sa to rzeczy skonstruowane specjalnie do uzytkowania w konkretnych warunkach i konkretny sposob, a nie jak jakies Accenty tylko po to aby urwac za pomoca niskich cen troche rynku....
nie chce mi sie tego wszystkiego czytać, ale.. ja kupiłem sobie jakieś za 22zł:P oczywiście z długimi palcami, firma Al-Mot. sprawują sie nieźle, na palcu środkowym, wskazującym i na kciuku antypoślizgowa powłoka:) i tez zajebiście wyglądają- od spodu czarne, a z wierzchu niebieskie w kratke:D niektórzy sie brechtają ze to kuchenne.. :P
knocker to dobry jestes :D hahaha a tak wracajac do topicu to mam 661 COMP i musze z calym sercem przyznac ze bedziej chujowych rekawiczek w zyciu nie widzialem :D nastepne jakie kupie to beda motocrossowe :D