pomocy !! kodeki!!
pomocy !! kodeki!!
prosze o pomoc w tej zasranej sprawie !! dajcie mi link do jakihs mega wypasnyk kurwa kodekow bo juz mnie *** strzela jak mam ogladac jakis film w zwolnionym tepie :/ za pomoc z gury dziekuje !!
Musiałyś mieć bardzo stary sprzęcik by divx-y się wieszały. Bo np. na Pentium II 350Mhz 256 RAM bezproblemowo chodzą filmy na DVD (nie mówiąc o DiVX).
Usuń wszystkie kodeki i spróbuj zainstalować K-Lite Codec Pack (znajdziesz w sieci). W moim przypadku odtwarza wszystkie avi. Zresztą i tak wszystko co mam na avi zamieniam na mpg, bo mnie krew zalewa gdy mam walczyć z jakimiś nowymi kodekami.
Usuń wszystkie kodeki i spróbuj zainstalować K-Lite Codec Pack (znajdziesz w sieci). W moim przypadku odtwarza wszystkie avi. Zresztą i tak wszystko co mam na avi zamieniam na mpg, bo mnie krew zalewa gdy mam walczyć z jakimiś nowymi kodekami.
no wiec ja mam procka 400 i 128 ramow filmy w svcd takie jak chain reaction idzie jak zloto ale te w divixach ida w zwolnionym tepie :/ zainstalowalem kaza mega kodek packa i film w divixie byl zielony a svcd szlo w zwolnionym tepie badz przyspieszala :/ nie da sie tego zasranego divixa zamienic na mpg albo cos innego ??