Hmm czytam forum o tej 2 w nocy i mam takie wrazenie ze ono juz *** ludziom daje? 3/4 tematow to odpowiedzi w stylu "**********, bylo" itp. zreszta w zawrotnym tempie powstaja tematy "jaka obrecz do meridy kalahari" "drag vs point odslona 1001" etc... jeszcze takie jebaki lesne jak "kona16" wchodza i se robia jaja, ktos pod kogos sie podszywa (vide przemoo) a jedyny dzial w ktorym mozna sensownie pogadac to... offtopic :\ czy tylko ja zauwazylem ze od tygodnia jest tuaj gorzej jak zle??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no ja to zauważyłem jusz od miesiaca. Kiedyś wchodziłem dzień w dzień na te forum zapisałem sie jakieś pół roku przed końcem starego forum ale od 2 miesięcy tu nie zaglądam za często...pozatym nie ma jusz Dzikiego...i wielu wielu innych :(
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
no..ja sie zalogowałem na forum troszke dawno przed zamknieciem starego...tam przyajmniej bylo smiesznie..ale coz..poprostu fajni ludzie sie postarzeli i juz co innego wszyscy robia w zyciu.."to se newrati"
ogolnie to chyba tylko z rozpedu tu wpadam:(czasem jest na co odpisac ale juz nawet napisanie do kogos ********** nie bawi tak jak kiedys...starosc:(
zrzedze??:P
pzdr
wiecie co jest?? GÓWNO!!:P tak włąsnie sądze!! bo tak w sumie to "forum przeszło na młodsze pokolenie" wszyscy którzy byli na starym albo natym cos jeszcze gadali wiadomo o kogo chodzi to juz tu praktycznie nie zagladają. Zrozumieli ze nie ma sensu tu siedziec przYjdzie kona i zapyta sie jak sie wybic z hopki i juz forum przeszło na dzieci i juz. Potem onni beda starsi i beda mówic tak samo:/ taka kolej rzeczy forum umarło......[*]
wiecie co jest?? GÓWNO!!:P tak włąsnie sądze!! bo tak w sumie to "forum przeszło na młodsze pokolenie" wszyscy którzy byli na starym albo natym cos jeszcze gadali wiadomo o kogo chodzi to juz tu praktycznie nie zagladają. Zrozumieli ze nie ma sensu tu siedziec przYjdzie kona i zapyta sie jak sie wybic z hopki i juz forum przeszło na dzieci i juz. Potem onni beda starsi i beda mówic tak samo:/ taka kolej rzeczy forum umarło......[*]