Przestroga!!

Xys
Kontakt:

Post autor: Xys »

UUU... Ja tez mam RST i to cappe TL... Współczucia
nie ma że boli... gg 1284889
Damage`
Kontakt:

Post autor: Damage` »

Uffff... Ciesze sie ze z okiem wszystko w porzadku... Jakos tak podnioslo mnie to troche :). Pojdz do jakiejs poradni sadowej czy jak to sie tam nazywa i skorzystaj z jakiejs tam bezplatnej pomocy i wywachaj... A jak beda szanse to skarz gnoi i ssij od nich kasy ile wlezie!

SPALIC RST!
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
mlody_milczar
Kontakt:

Post autor: mlody_milczar »

Czlowieku wspolczucia, i wracaj do zdrowia. Ja tez mam gile i po tym co tu przeczytalem wypieprze ja na smietnik bo jesli ja sprzedam i komus sie cos takiego stanie to bym poczesci sie do tego przyczynil. Kupie nawet duro albo mozo byleby wypieprzyc gile z roweru. WRACAJ DO ZDROWIA PZDRower ZIOM
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
mlody_milczar
Kontakt:

Post autor: mlody_milczar »

Zajebiscie ze oko praktycznie zdrowe. Powodzenia w sprawie o odszkodowanie i domagaj sie jak najwiekszego.
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
misieek
Kontakt:

Post autor: misieek »

też mam rst i mi też korek wyleciał, takie są uroki rst :(
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

PaN BóG - temu co strzelil korek w oko to Puchu własciciel Mkbiku w Gliwicach!?Gosc skakal i strzelil mu kork.... tez go tuningowal z tym ze sadzil sie kilka lat.. wygral rozprawe i kupil sobie SantaCruza S8

Wracaj do zdrowia bedzie dobrze!:)

I masz sie sadzic i wygrasz;)
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

mojemu kumplowi korek w szyje trafil i mial odbite na szyi RST...fajnie ze sie dobrze skonczylo:D
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

wracaj do zdrowia :]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

z okiem musi być wszystko dobrze;) bo inaczej koniec jazdy na rowerze:( (zasłońcie sobie jedno oko i zobaczcie jakie macie pole widzenia i jak wszystko wygląda) współczucia stary
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

kurde stary wspolczuje ci,nie lam sie i wracaj do zdroofka 3ymam za ciebie kciuki i za oko tez ;) kurde zaczalem sie teraz bac smigac na moim biku kurde(rst capa tl)

hmmm co powiecie na to ze w moim rst prawy korek jak posmigam zawsze mie sie przekreca o centymetr okolo ?
nie no dobra przestroga eghh
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
lukassszzz
Kontakt:

Post autor: lukassszzz »

w kazdym razie pisz do RST ! ! ! Albo rzadaj odszkodowania, albo niech placa za twoje leczenie! Najlepiej poszczuj ich prawnikami - jesli na wstepie powiedza ze nie ! Prawnik powinien pomoc ! Moze i sprzet nie byl na gwarancji - ale to z ich winy byl wypadek - skoro wiadomo ze korki sie sypia! probuj moze sie uda.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=32342
DM+Rohloff
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

o jezzus maria, we wrocku koles robil wheelie i mu w rst caly dol z korona wypadl na ziemie(zsunal sie z rur) kolo zaryl szczeka po betonie i stracil troche zebow, ale z tymi korkami to juz przegiecie totalne......pozwij dystrybutora do sadu stary
Local Swinga-Swinga
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Z okiem jusz wszytko cacy jest. NOrmalnie samo się otwiera i wszytko przez nie widać :D. Tylko troszkę zamazane ale to kwetsia czasu kropelki itp. A w sprawie procesu jusz zaczynam działąć. Rozmiawaiełm z zaprzyjaźnionym sędzią i załatwił mi lekarza sądowego. W poniedziałek jade na kontrole. Nie popuszcze RST. Takie rzeczy niemogą się zdarzać. Mogło się skończyć o wiele gorzej. Okulista mi powiedział ze dobrze że w ostatniej chwili zamknąłem oko i cała siła poszła w powieki, bo gdyzbym nie zamknął oko rozplaskało by się w miazge.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Laczek
Kontakt:

Post autor: Laczek »

Kurde, myslalem kurwa gosciu nie bedzie widzial na 100 procent jak mu jeblo nerwy,a TU CUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzicie modlitwa dziala:D

NAPRAWDE MASZ SZCESCIE,
bad

Post autor: bad »

no bog jest wszechmogacy <satan>
P@TT
Kontakt:

Post autor: P@TT »

dzialaj stary z tym sadem i to jest dobra przestroga dla tych ktorzy zaczynaja smigac, zastanowcie sie dwa razy nad amorkiem bo to jest najwazniejsza rzeczw rowerze do skakania

niefajne
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

ja miałem rst ale na szczęście złamałem koronę ale rower mógł jeździć. Dobrze że mi korki nie wyskoczyły. mojemu koledze wyskoczyl korek w rst przeleciał koło głowy i On nadal jeździ na rst tyle że bez korka. Dobrze że oko będzie całe i wracaj do zdrowia. I wyciągnij od rst ile sie da. trzymam kciuki.
wielki i zly
Kontakt:

Post autor: wielki i zly »

wielkie wspolczucia, i powrotu do zdrwia :(, aha, i ja jezdze zawsze w goglach i ff:P
HOOKED
Kontakt:

Post autor: HOOKED »

Kur.wa..to mi wszyscy stracha zrobiliście..mam rst deltę..i na nowy sezon metalowe korki,choć gwintysą okej.

Rozumiem cię dobrze,hehe bo sam mam łącznie 23 szwy(pies,butelka,kamień,gerda w drzwiach,szafka..itp.) w okolicy oczu,narazie żadne od roweru,ale parę razy uszkodzone gały miałem,i giiga farta że nie jestem jeszcze slepy.

Współczucia również odemnie,zdrowia przedewszystkimkurdemol!

CO CZŁOWIEKA NIE ZABIJE TO WZMOCNI ;]]
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
ODPOWIEDZ