rama tak do 850zyla??
a może chcesz kupić cały rower ?? Trek Team Issue 2 z 2001 roku za 600zł ?? koła 24' widelec sztywny crmo (taki jak ten od bruisera tylko pod koło 24') rozmiar trudno określić ale jakoś 12 może 13'. zdjęcie w podpisie, więcej info na mejla magnus7@wp.pl
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=5180
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Re: rama tak do 850zyla??
Dla Mnie Duncon Amstaff Jest Miodzio:) Albo Dangerous mike Ds 2.0 Tylko że on Jest 13' No dobra Kupuj Amstaffa POZDROWER!
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
ja mam 183cm wzrostu, i mam zamiar kupić amstaff'a DC (16') ... sam widzisz że b. dużo osób wychwala author'a a-gang... <- więc coś w tej ramie musi być :))
Ja tam wole Amstaff'a : ))) bo dużo loodzi wychwala geometrie tej ramy.
Poza tym poszperaj w sklepach internetowych, może mają jakieś promocje ... ostatnio mi sprzątneli suburbana ( z promocji za 800zł ), ktoś był na niego napalony ostro:) ... poza tym on był zdaje sie za mały na mnie, więc sie nie załamałem...
I nie śpiesz sie z ku[pieniem ramy, bo jak kupisz za małą, albo po zakupie stwierdzisz że jednak nie ten model chciałeś, to będziesz miał problem... Do sklepu z którym mam kontakt, przywożą ramki amstaff'a na przykład pod koniec stycznia ( to już nowe modele będą :)
Ja tam wole Amstaff'a : ))) bo dużo loodzi wychwala geometrie tej ramy.
Poza tym poszperaj w sklepach internetowych, może mają jakieś promocje ... ostatnio mi sprzątneli suburbana ( z promocji za 800zł ), ktoś był na niego napalony ostro:) ... poza tym on był zdaje sie za mały na mnie, więc sie nie załamałem...
I nie śpiesz sie z ku[pieniem ramy, bo jak kupisz za małą, albo po zakupie stwierdzisz że jednak nie ten model chciałeś, to będziesz miał problem... Do sklepu z którym mam kontakt, przywożą ramki amstaff'a na przykład pod koniec stycznia ( to już nowe modele będą :)
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't