pelny pancerzyk czy z przerwami??
pelny pancerzyk czy z przerwami??
no wlasnie. bo sobie wymieniam linki i pancerzyki i nie wiem czy zastosowac pelny pancerzyk czy taki z przerwami. podajcie wady i zalety jednego i drugiego rozwiazania.
hmmm zalety (jak dla mnie najwieksza - ona przezwayla nad pomyslem zeby sobie taki zalatwic :P) to to ze sie nie brudzi, przynajmniej nie tak jak z przerwami. tylko ze jak sie zabrudzi to ciezej umyc :P
poza tem chyba gorze chodzipelny...
ale i tak nawet jesli to sobie taki zakladam do hamulca na tyl..na przod taki jest zawsze a innych linke nie mam :P
poza tem chyba gorze chodzipelny...
ale i tak nawet jesli to sobie taki zakladam do hamulca na tyl..na przod taki jest zawsze a innych linke nie mam :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
oczywiscie ze pelny ja jak mialem przyplyw kasy to kupilem jagwire w stalowym oplocie za metr chyba 25 zł i do tego linke taka zajebiscie gietka 17 zł i teraz wlasnie wrocilem z blotnych trasek a przezutka dziala jak w suche dni aha i jeszcze przy manetce mam gumke od przezutki xt chroni mi to pokretelko do regulacji wiec moge brodzic w blocie i nic sie nie ssyfi :D
-
- Kontakt: