hamulec GIANT MPH3 co jest wart ten hamulec spisuje sie w trudnich warunkach np w FR lub lekkim DH ????? jak tam z jego awaryjnością i obsługą mówcie wszystko co wiecie
Proponuje zeby sie wypowiadały osoby które na tym jeździły a nie pffff ja mam Hayesa...
A teraz do rzeczy, hamulec jest bardzo fajny jeżdże na nim od roku i nie jest to moja pierwsza tarcza, jak jest dobrze ustawiony i odpowietrzony to dziła na prawde spoko jest lepszy od Grimeci (nawet z tarczą 200mm).
Faktycznie jest opracowany przez hope'a klocki (na pewno) i tarcze (chyba) pasują do niego zamiennie. Jest systemem zamkniętym dwutłoczkowy z dużą klamką na 3 palce :) a więcej zobacz sobie na bikeboard.com przy teście gianta ac 1 tam też jest pozytywnie opisany
Xprot to nie wiem na jakie ty trafiłeś ja też jeździłem na przednich i tylnym i dla mnie są spoko modulacja w porządku siła też ok. także możliwe ze zależy od sztuki
takie sobie hamulce, jezdzilem i ani na + ani na - nie jestem, ale za te pieniadze to chyba jest w czym wybierac wiec bym sie powaznie zastanowil nad nimi, jakies takie liche sie wydaja ;/
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
no powiem tak mam ten hamulec i naprawde jest zajebisty fajna modulacja i jak trzeba to zachamuje aha mam pytanie gdzie mozna kupic kolcki do niego????
nom grooby kupil go odemnie a hamulec naprawde zajebisty !! hayes jest do dupy przy nim ... ale moze poprostu trafilem dobra sztuke a co do klockow to kup do hope'a c2 i upierdol jeden zaczep :D poza tym czego na gg nie spytales fajfusie :D
Lipny i napewno nie mozna tego porownac do hayesow. A jezeli kopmlet kosztuje 1100 to sie to napewno nie olaca. Dla mnie one pracuja gorzej od mechaniikow.