Siema, niedawno kupiłem amorek Marzochci Junior T w stanach zjednoczonych i zaniedługo go zakładam !! co myslicie o tym amorku i co wy na cene 1200zł?? piszcie
Mongoose Villain !
Ssanie zozoli powoduje grzybice odbytu!! !!
Ladne to, faktycznie miekki, tylko cholernie brakowaloby mi regulacji tlumienia. Zewnetrznej, bo wewnetrzna to chyba Junior ma, no nie? Juz nawet nie pamietam :P
I jeszcze jedno, cytat Fuzzy'ego jako komentarz: "Nie lubie amorow, ktore zapadaja sie pod wlasnym ciezarem". Juniorowi to sie zdarza :P
fakt co do miękkości juniora to jest on chyba przeznaczony dla osób o wadze max.70kg....przy większych dropach wykorzystuje cały/chyba/ skok ale jest to nieodczuwalne...mam nawet wrażenie że jest jeszcze sporo zapasu...co do regulacji tłumienia to według"manuala" posada takąwą wewnętrzną...a jeżeli chodzi co lepsze slider czy junior to osobiście wybrałbym slidera+ też ma 170 skoku ale posiada regulacje kompresii i powrotu...nie mylić ze sliderem który ma 150mm skoku!!
ja waze 85 kg i juniorek dawał rade ra zmi tylko dobił..ale to leciałem z 3m na przód..no i stało sie: )
a tak to zawsze zapas był..
amor jak dla mnie najlepszy z tanih 2 półek...
jednyny minus dla mnie to za wonski!!
2,5 white tiger TIOGI i troszke go rysowała....a ja hhciałem 3,0 no ale nie wejdzie..
jak dla mnie to jednyny minus!!
a jak za miekki dla kogos to wymiana sprezyny hyba pomaga nie?:)
pozdro
..nie czepiac sie pisowni...!
Ja jezdzilem na modelu 2003 i dla mnie troche nie zabardzo ten amorek. Do zjazdu bxxer o wiele lepszy bo czulszy. Moim zdaniem to junor jest bardziej do katowania niz do zjazdu typowego, Mała opona wchodzi.
a tak pozatym(pewnie mnie wysmiejecie)to niezabardzo sie znam na amorah(wnetrze) i nawet niewiem jaki olej tam dolac ani ile(jestem kompletnie ciemny w tyh tematah)