Osloskop :/

QbaPL
Kontakt:

Osloskop :/

Post autor: QbaPL »

Siemka!
Mam pytanko jak sie sciaga te pliki co sa na osloskop.net, jak sobie cos znajde to jak to sciagnac?? mam edonkeya, ale tem niema zadnego pliku do sciagniecia w tym osloskopie, Dzienki z góry!
http://bikerqba.pinkbike.com/
Lupus

Post autor: Lupus »

no to jak masz eDonkey'a, to wpisz w "Szukaj" to co cie interesuje i ściągnij... po co chcesz sciągać z osloskop'a?
a jesli bardzo chcesz ściągnąć dokładnie to co znalazłeś sobie na osloskop'ie, to skopiuj ten link i wklej w wyszukiwarce eDonkey'a i powinno ci znaleźć ten plik... (przynajmniej mi tak znajduje w eMule, w eDonkey'u nie wiem jak jest). ...na osloskop'ie są tylko linki do plików, a nie gotowce do ściągnięcia...

nie wiem czy dobrze cie zrozumiałem, ale chyba opisałem to, o co ci chodzi.
pozdro.
Slon
Kontakt:

Post autor: Slon »

emula musisz niecprzynajmniej ja w emulu szukam i jest
tylko wlacz nie server tylko global serch
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
Gunos
Kontakt:

Post autor: Gunos »

Wycinasz sobie link, wchodzisz do okna "Transfery" kilkasz prawym na tło i dajesz "Wklej link L2D" czy jakoś tak. I masz.
.::GOD HATES US ALL::.
Tomesz
Kontakt:

Post autor: Tomesz »

Wystarczy,ze skopiujesz link do okna przegladarki internetowej dasz enter i jesli masz wlaczone emule to ci automatycznie doda do sciaganych plikow.
Pozdro.
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

na doles trony www.osloskop.net jak jestes w jakims filmie/grze/programie czy czyms jesl link - muszisz go zaznaczyc (bez napisu b2k czy jakos tak) i wklej go tak gdzie jest tabelka w szukaj i pisze pobieranie bezposrednie potem start i juz gotowe
ODPOWIEDZ