Siemka!
Mam pytanko jak sie sciaga te pliki co sa na osloskop.net, jak sobie cos znajde to jak to sciagnac?? mam edonkeya, ale tem niema zadnego pliku do sciagniecia w tym osloskopie, Dzienki z góry!
Osloskop :/
Osloskop :/
http://bikerqba.pinkbike.com/
no to jak masz eDonkey'a, to wpisz w "Szukaj" to co cie interesuje i ściągnij... po co chcesz sciągać z osloskop'a?
a jesli bardzo chcesz ściągnąć dokładnie to co znalazłeś sobie na osloskop'ie, to skopiuj ten link i wklej w wyszukiwarce eDonkey'a i powinno ci znaleźć ten plik... (przynajmniej mi tak znajduje w eMule, w eDonkey'u nie wiem jak jest). ...na osloskop'ie są tylko linki do plików, a nie gotowce do ściągnięcia...
nie wiem czy dobrze cie zrozumiałem, ale chyba opisałem to, o co ci chodzi.
pozdro.
a jesli bardzo chcesz ściągnąć dokładnie to co znalazłeś sobie na osloskop'ie, to skopiuj ten link i wklej w wyszukiwarce eDonkey'a i powinno ci znaleźć ten plik... (przynajmniej mi tak znajduje w eMule, w eDonkey'u nie wiem jak jest). ...na osloskop'ie są tylko linki do plików, a nie gotowce do ściągnięcia...
nie wiem czy dobrze cie zrozumiałem, ale chyba opisałem to, o co ci chodzi.
pozdro.
na doles trony www.osloskop.net jak jestes w jakims filmie/grze/programie czy czyms jesl link - muszisz go zaznaczyc (bez napisu b2k czy jakos tak) i wklej go tak gdzie jest tabelka w szukaj i pisze pobieranie bezposrednie potem start i juz gotowe