ej bez kitu... :) nie wiem.. taka licytacja fikcyjnej ramy.. moze ukazac kto na tym forum jest lekko mowiac... mloteczkiem... :) albo sie podniecata albo kolesia kretynem nazywacie... no ale przynajmniej humor mi poprawiliśta... :)
dzieki ogolnie za ten topik...
A MOIM ZDANIEM PRAWDZIWYM SZAJBUSEM JESTEM JA TYLKO POPATRZCIE NA MOJE TEMTY I SE POCZYTAJCIE I NIKT MNIE NIE ZAUWAŻA TO JEST HANEBNE DLA KISZONYCH OGÓRKÓW W KREMIE CZEKOLADOWYM KTO TO WIDZIAŁ ZEBY TAK OBRAŻAĆ KRÓLOWĄ NAUK MATEMATYKĘ
Od kiedy kilogram aluminium kosztuje 20zł?? Qmpel miał 2,5kg puszek i w skupie dostał 4,50zł... Hmmm... Czyżby się dał w buca zrobić?? :)
A co do aukcji... Ona jest tylko dla komentarza według mnie...
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych
podejrzewam ze jest to uzytkownik kona16 podszywajacy sie pod innych i wkurzajacy cale forum (tylko taki kolo jest wstanie wymyslic taka glupote) transport wyniesie 150 zl poniewaz jest transportowana na piechote :D
nie powiedział jaki kollor miał ten drag:PP wszyscy wiemy zę czerwone bardziej pękają:)) a na serio to on wogóle chyba kręcił taki tricki jak 3x backflip z dachu tylko samym rowerem- bez niego