ale wy jestescie pogrzani...ciagle jest pierdole*** czy ta fota to montaz czy tez nie i takie tam... juz mi sie zygac chce jak czytam co piszecie. mozliwe ze to montaz ale o ile nie jestes jakim wielkim specjalista badz fotografem to zamknij jape i tyle...sick:/
no i co moze ten temat dojdzie do 200 odpowiedzi? dżizas nie macie co robic tylko dyskutowac o prosach. prosi to prosi i koniec 99% z nas nigdy nie bedzie NIM i zosrtaje nam podziwianie a nie pierdolenie ze fotomontaz. po co ciagnac dalej ten topic?
:/
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
to nie jest montaz widzialem tego transfera na the collective.... skakal go romaniuk na oko loty conajmniej poltora raza wieksze od domniemanego rekordu swiata. masakra....
To jest ten drop w Collectivie, do którego najpierw podjeżdża i się zatrzymuje przy krawędzi, a potem skacze. Z tym że na filmie całość wygląda troszkę inaczej kolorystycznie, ale to z powodu kamery filmowej.....na ujęciach które były robione cyfrówkami widać dokładnie że to to samo miejsce.
nie zauważyłem tego lądowania:PP poza tym nie rpzeczytałem ze to dropin hehe;PPPP myślałem że to nie lądowanie tylko sakrpa o nachyleniu przeciwnym do tej z której typ skacze sorry;P