gdyby w profilu, albo gdziekolwiek był widoczny adres IP każdego użytkownika, to by było wiadomo kto ile ma nick'ów. a takie typy tak kona16 nie logowali by sie po milion razy...
(nie czytałem wszystkich wypowiedzi, więc sorry jeśli ktoś juz to powiedział).
oj mamy,mamy.... pod warunkiem że zrezygnował byś z youare.swf i wziął sie za kasowanie śmieci...ale jeden moderator to za mało,trzeba myśle przynajmniej jednego do każdego z działów...chociaż skradzione i offtopic nie potrzebuja...
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
niech xprot bedzie moderatorem.. czemu nie... on mowiac szczerze ma troche pojecia o sprzecie i choc czasem pierdolnie youarestupid to stara sie utrzyamc porzadek :P
hehehe albo dajcie mi moderatora to zrobie choc troszke porzadku.
Albo mnie... bo tak czy owak i tak nic sie nie zmieni. TO od nas - bikerow - zalezy jakie to forum bedzie. Mod jest oczywiscie potrzebny i chwala bogu ze jest to ktos odpowiedzialny - Inur.
Ale to my budujemy to forum , niestety nasza skromna grupke ludzi ktorzy naparwde chca sie czegos dowiedziec badz komus pomoc atakuje ostatnio masa bezmozgow z ktorymi musimy jakos walczyc.
Może zrobić coś w stylu autoryzacji profilu? np. trzeba podać mial i trzeba odpisać z maila że ktoś chce być użytkownikiek forum.. powinno to zniechęcić debili bo będą czekac na maila a potem jeszcze muszą odpisywać i poczekać
[quote="Koko_s"]Max, zabrzmialo jak przemowienie prezydenta usa po ataku na wtc... :D
ale naprawde pasowalby jeden moderator na forum i podglad ip...[/quote]
dobrze powiedziane... :P choc nie sluchalem bo akurat wtedy urodzinki opchodzilem :] (11 wrzesnia :P )
To musi byc ktos kto nic do nikogo nie ma , albo prawie ( 99% forum odpada :D ) , Ktos kto nie klnie co drugie slowo ( odpadam ) , ktos kto jest odpowiedzialny ( hmmm ) i ktos kto ma na to czas ( zdecydowanie odpadam :D ) Wazne jest tez zeby jego decyzje byly dojrzale... ( no comments )
Ogolnie Inur pasuje jak ulal - mam nadzieje ;] I niech tak zostanie.
jejej to wszyscy odpadaja :D :]] ja tu prawie nikogo nie znam do nikogo nic nie mam ale mnie tez tu prawie nikt nie zna :] i tez zdarza mi sie przeklnac ;d moze ktos sie znajdzie zglaszac sie :P
Ja popieram wybor Inura ale tez nominowalbym Erenesa bo tez mysle ze by sie sprawdzil. Ale na jego miejscu szkoda by mi bylo czasu na wywalanie topicow ******* wolalbym smigac na biki jak ON! :-) hehehe