wrocław
x-fly, mi tez wysli na wd400@poczta.onet.pl :)
-
- Kontakt:
No i nic nie dostalem na maila...
Wszyscy wiemy, ale zyczliwie przypomne, ze domeny .com sa wesolo skanowane w poszukiwaniu wpisanych tam adresow email, ktore pozniej sa zbierane do bazy danych i na te adresiki wysyla sie sporo spamu :-) To tak, zeby nie podawac emaila ze znakiem @ .
To ja jeszcze raz, zgoidnie z tym schematem: x-fly, prosze o przeslanie mi fotek rowra na lookout<małpa>kn.pl .
Wszyscy wiemy, ale zyczliwie przypomne, ze domeny .com sa wesolo skanowane w poszukiwaniu wpisanych tam adresow email, ktore pozniej sa zbierane do bazy danych i na te adresiki wysyla sie sporo spamu :-) To tak, zeby nie podawac emaila ze znakiem @ .
To ja jeszcze raz, zgoidnie z tym schematem: x-fly, prosze o przeslanie mi fotek rowra na lookout<małpa>kn.pl .
http://tiny.pl/8mm
Looka, fotki poszly :) a nie wyslalem bo maila wczesniej nie podales ;PP
Stinky, to na ktora sie umawiamy, bo ogolnikami piszesz jak szpieg :> (z krainy deszczowcow? hmmm :> :) )
bylem dzis na freeride'dzie po wyspie opatowickiej i okolicach tak jak pisalem; poza tym ze 4 kilo blota przywiozlem do miasta na sobie i ze 4 kilo na bajku, to pojechalem do myjni na orlenie i za free mi rowerek umyli :DD to jeszcze na bsk wstapilem i co?? o matko boska..... jak tam pusto, straszy o tej porze roku, slisko bylo, na enesa nie wjezdzalem, ale stabilnie to on nie wyglada ;) za to widzialem caly zestaw hop :) <brawo>
powaga :| z tym blotem to pani pogoda i pani atmosfera i jak im tam jeszcze przesadziły zeby tak oblepiac mi x-fly'a :|
;)
Stinky, to na ktora sie umawiamy, bo ogolnikami piszesz jak szpieg :> (z krainy deszczowcow? hmmm :> :) )
bylem dzis na freeride'dzie po wyspie opatowickiej i okolicach tak jak pisalem; poza tym ze 4 kilo blota przywiozlem do miasta na sobie i ze 4 kilo na bajku, to pojechalem do myjni na orlenie i za free mi rowerek umyli :DD to jeszcze na bsk wstapilem i co?? o matko boska..... jak tam pusto, straszy o tej porze roku, slisko bylo, na enesa nie wjezdzalem, ale stabilnie to on nie wyglada ;) za to widzialem caly zestaw hop :) <brawo>
powaga :| z tym blotem to pani pogoda i pani atmosfera i jak im tam jeszcze przesadziły zeby tak oblepiac mi x-fly'a :|
;)
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
ja tesg chce
magyar@duncon.com
jush niedługo wakacje :P
znowu wpadne do wrocka na jakies 2mc :D
poszalejemy troche z wojtkiem :D
wogóle z wami tesh :D
magyar@duncon.com
jush niedługo wakacje :P
znowu wpadne do wrocka na jakies 2mc :D
poszalejemy troche z wojtkiem :D
wogóle z wami tesh :D
A tam
-
- Kontakt:
a moze by tak odkladac po troszku pieniadze na wakacje i wybrac sie razem w gory? :>> rowery do pociagu a pozniej juz tylko tylki na siodelkach
:>>>>>>
505 369 767 - wyslij esa kiedy bedziesz mogl i bedziesz mial czas :)
a jak nie to po nowym roczku :D (tak chyba nawet lepiej bedzie :)
:>>>>>>
505 369 767 - wyslij esa kiedy bedziesz mogl i bedziesz mial czas :)
a jak nie to po nowym roczku :D (tak chyba nawet lepiej bedzie :)
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
[quote="Scorpio"]no w górki można sie ustawić na jakiś festiwal rowerowy do szklarskiej czy do szczawna ,wałbrzycha - gdzieś na jakiś FR. Zarzuć fotki - lukaszst<malpa>02.pl ,albo przyjedź na nim jutro na zajęcia.[/quote]
Ja jestem za:
-Sleza (blisko)
-Myslenice i Zakopiec- wypas, zwl myslenice bo wyciag jest w przystepnej cenie, bo rower bedzie ciezki a kondycha slaba :P
Ja jestem za:
-Sleza (blisko)
-Myslenice i Zakopiec- wypas, zwl myslenice bo wyciag jest w przystepnej cenie, bo rower bedzie ciezki a kondycha slaba :P
-
- Kontakt:
ale pomysl z duzym wypadem na przyklad na festiwal nie jest zly, rzeczywiscie mozna by sprobowac zebrac sluszna(czytaj duza) ekipe i skoczyc, w grupie zawsze razniej:D a wlasnie ta ramka to mi sie jednak pomylila...wszystko jest identyko tylko przy glowce bylo chyba inaczej...nie pamietam, ale niewazne:D