Merida Dominator Pro
Merida Dominator Pro
Witajcie!
Jak w temacie. Wszystko co wiecie na temat tej ramki, [u]przy czym nie interesuje mnie to że komuś sie nie podoba bo ma brzydki kolor(na przykład...).[/u] Zależy mi na opiniach co w niej pęka, co jest dobre a co złe, jakiego amora z przodu wytrzyma, jaka opona wejdzie do tyłu, ile skoku mozna miec i z jakim damperem. aha, chodzi o rocznik [b]2001[/b]. Za wszelkie uwagi będę wdzieczny.
Jak w temacie. Wszystko co wiecie na temat tej ramki, [u]przy czym nie interesuje mnie to że komuś sie nie podoba bo ma brzydki kolor(na przykład...).[/u] Zależy mi na opiniach co w niej pęka, co jest dobre a co złe, jakiego amora z przodu wytrzyma, jaka opona wejdzie do tyłu, ile skoku mozna miec i z jakim damperem. aha, chodzi o rocznik [b]2001[/b]. Za wszelkie uwagi będę wdzieczny.
Świąt i jeszcze wesołych.
no wiec tak pęka: wachacz niedaleko mocowania dampera, o suporcie nie wspomne- raz mi odpadł zopełnie, pozatym jes jakis miekki materiał, tam gdzie sie damper wkręca(wachacz)-zrobiły sie elipsy i przezto ciągły loozna tłumiku
ogólnie to nie polecam, chyba ze chcesz ta rame do lajtowej turyctyki, albo na szose
ogólnie to nie polecam, chyba ze chcesz ta rame do lajtowej turyctyki, albo na szose
Kurcze teraz to ci powiem death że mnie zastanawiasz:)albo inaczej: rodza sie we mnei watpliwosci złe:) bo to ze wachacz moze pojsc to wiedzialem, bo wyglada jak ten z azona a wiadomo wszem i wobec co sie dzieje z wachaczami z azona:)ze miejsc ma malo to juz widzialem i teraz mam obiekcje czy mi moj nokina 2.5 wejdzie:) dobre sa wasze odpowiedzi i dziekuje za nie:) i czekam na wiecej.... a nikt nie był zadowolony z tej ramy?jakie amory tam mieliscie?jak sie smigalo z gorry na dół?ile to to skoku ma:)
no nic. czekam. za ww opinie dziekuje:]
no nic. czekam. za ww opinie dziekuje:]
Jeszcze w nic sie nie bawiłem narazie mam zamiar ją zakupić:) A że włąsnie cena jest bardzo odpowiednia to pytam sie czy to w ogóle ma jakies prawa bytu. A ci twoi kumple nie mają problemów z tymi ramami?jezdza z nimi w gory?uzywaja ich do jakichs dropow i w ogole je katuja?zreszta mowcie co wiecie bo sie napewno przyda:)