Przestroga!!

HOOKED
Kontakt:

Post autor: HOOKED »

Kur.wa..to mi wszyscy stracha zrobiliście..mam rst deltę..i na nowy sezon metalowe korki,choć gwintysą okej.

Rozumiem cię dobrze,hehe bo sam mam łącznie 23 szwy(pies,butelka,kamień,gerda w drzwiach,szafka..itp.) w okolicy oczu,narazie żadne od roweru,ale parę razy uszkodzone gały miałem,i giiga farta że nie jestem jeszcze slepy.

Współczucia również odemnie,zdrowia przedewszystkimkurdemol!

CO CZŁOWIEKA NIE ZABIJE TO WZMOCNI ;]]
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
corny
Kontakt:

Post autor: corny »

przed plastikowymi chciales ostrzec? to jak z metalowego dostaniesz to nie boli ?:)
gg:3347295
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

O w mordę... A się wystraszyłem... W starym bajku miałem rst i mi korek pod oko strzelił... Ale teraz mam bmx'a to się nie boję o korki ;) Trzymaj się! Życzę Ci wygrania sprawy :)
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych

http://www.pajacyk.pl/
Pawel
Kontakt:

Post autor: Pawel »

ja chcialem dorobic korki u tokarza, ale nie moze, bo to jest inny gwint)angielki czy jaks tam) :/ pozostaja plastiki
sprzedam: http://tiny.pl/h9r6 TANIOCHA, gg:7350149
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

szacunek stary
wracaj do zdrowia i nie daj sie
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
czarny901
Kontakt:

Post autor: czarny901 »

Dobrze że zokiem jest jusz dobrze współ czucie za wypadek z resorem "do wesela się zagoij"
ZioomeK
Kontakt:

Post autor: ZioomeK »

RST się nadaje do stania w gablocie a nie do jazdy.
te amorki są niebezpieczne dla otoczenia.
Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

RST to do tarcia chrzanu sie nie nadaje a co dopiero do jazdy. Jeżeli zrobicie sobie metalowe korki to jest mniejsze prawdopodobieństwo tego że wystrzelą ale większe że jak już wystrzelą to masz po oczach.
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

najlepiej w ogóle korki wykręcić:)
kapix
Kontakt:

Post autor: kapix »

Wiem że to może głupio zabrzmieć ale korki są przy mocowaniu piasty czy na góże amora.korki wyszczeliwują podczas jazdy czy co?

HWD RST
HWD.P
DHR
Kontakt:

Post autor: DHR »

Staraj się o odszkodowanie z ubezpieczenia PZU na które płacisz w szkole, to jest na max 5tys zł zależnie od % uszkodzenia ciała i od trwałości utraty zdrowia i wypłacają nawet jeśli wypadek nie wydażył się w szkole. Bez gadania powinni wypłacić po wypisaniu papierów. Poprawcie mnie jeśli się myle :)
Tak apropo ja całe życie widze tylko na jedno oko i jestem ciekaw jak to jest widzieć w 3D :) ale jakoś sobie radze, prawko wyrobiłem bez większych problemów, na motor nie moge, no ale mam rower i nie przeszkadza mi ta wada (bo nie mam porównania :) Taka refleksja mnie naszła, gdyby mi wystrzelił koreczek w moim amorku mógłbym być ślepy a to całkiem nie fajnie :/

Pozdro dla za0_DR/FR ! 3m się.
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

góże hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahaha
... tak, sa na gorze. a wiesz gdzie slownik? :]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Dzięki wam chłopaki za wspracie. Po wypadku został tylko siniaczek i małą wada wzroku która powinna z czasem zniknąć. Papiery do pzu jusz wypełnione teraz jeszcze czekamna papiery z Amplico. Oni daja ładne odszkodowania :D. Bydzie na części do bika ;). Jestem ciekaw ile pzu moze mi dać za takie coś. Z tego co wim to oni kaską nie lubia rzucać. Coś zawsze można naścimniać np. że czasami mi się w głowie kręci albo ze na to oko widze białe myszki ;). THX 4 ALL.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

no do sądu tych skurwysynów

trzymaj się
gg:3558924
Koko_s
Kontakt:

Post autor: Koko_s »

RST na stos!!

A tobie zycze udanej rozprawy

hooked, ty zyjesz jeszcze?? bo po opisie blizn/szwow sadze ze jush 3 zywoty masz za soba :D
.::Koshmar+stance coming soon::.
puchu
Kontakt:

Post autor: puchu »

[quote="za0_DR/FR"]Z okiem jusz wszytko cacy jest. NOrmalnie samo się otwiera i wszytko przez nie widać :D. Tylko troszkę zamazane ale to kwetsia czasu kropelki itp. A w sprawie procesu jusz zaczynam działąć. Rozmiawaiełm z zaprzyjaźnionym sędzią i załatwił mi lekarza sądowego. W poniedziałek jade na kontrole. Nie popuszcze RST. Takie rzeczy niemogą się zdarzać. Mogło się skończyć o wiele gorzej. Okulista mi powiedział ze dobrze że w ostatniej chwili zamknąłem oko i cała siła poszła w powieki, bo gdyzbym nie zamknął oko rozplaskało by się w miazge.[/quote]

Powiem ci tak jesli chcesz coś zdziałac to po pierwsze przestań tak trabić wszędzie o tym że coś tam robiłeś bo h$ja dostaniesz.
Po drugie w Polskim sadzie nic nie wywalczysz nie masz paragonu , pewnie kupiles go od kogoś itd,wogóle przy braku papierów na to niewiele zdziałasz.
Od razu musisz atakować do fabryki RST czyli na tajwan.Sąd nie wchodzi w gre bo polska nie ma podpisanej jakies umowy i nie mozna sadzic kogos z tajwanu.A po ostatnie to myśle że masz coś nie tak z głowa bo latasz po lekarzach a nie poszedles od razu po wypadku do szpitala okulistycznego.
Ogólnie jesli masz prawnika ktory nic ci za to nie wezmie to mozesz probowac ale watpie ze cos wywalczysz.
Pozdro
A tym co pierdola ze nie da sie bez oka zapierdalac zapraszam w gory i zobaczymy.
igiplus
Kontakt:

Strzelba

Post autor: igiplus »

Jak zrobić prawidłową strzelbę z amora ile odstępu trzeba zachować między sprezyną a korkiem??

Czekam na podpowiedzi??

http://igiplus.webpark.pl/igor/igorpic/igorpic.htm
Big Romani
Kontakt:

Post autor: Big Romani »

kumpel jeżdzi na rst ktoremu pare zazy odpadła korona od golenii, jest podwujnie zanitowany, raz przy mnie wystrzelil mu korek i (na szczescie dostal tylko w policzek) krew mu poszła. Unikajacie RST bo to szajs
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Zacznijmy od tego puchu że u mnie nie ma szpitala okulistycznego i nawet nie mam pojecia gdzie jets najbliżej. Po drugie jak byłem bez bazy i jakaś typiarka zadzwoniła na pogotowie i mnie zabrali. Po trzecie zaraz na drugi dzien z rana byłem u okulisty. Po czwarte nie ma żadnych problemów w sądzeniu. Rozmawiałem z zaprzyjaźnionym sedzią i mówił zę w każdej chwili mogę wystąpić z pozwem. Po piąte czemu mam nie trąbić niech ludzie wiedzą jakie te amorkii są ******. W czym to przeszladza ze bede sobie o tym pisał? Bo mnie sie wydaje że w niczym. A tak poza tym nie trąbie o tym wszędzie.

igiplus
Zadnego odstępu. Chyba coś ci sie ********* im mocniej spręzyna ściśnięta tym większe prawdopodobieństwo że korek wystrzeli.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
ODPOWIEDZ