Przestroga!!
Kur.wa..to mi wszyscy stracha zrobiliście..mam rst deltę..i na nowy sezon metalowe korki,choć gwintysą okej.
Rozumiem cię dobrze,hehe bo sam mam łącznie 23 szwy(pies,butelka,kamień,gerda w drzwiach,szafka..itp.) w okolicy oczu,narazie żadne od roweru,ale parę razy uszkodzone gały miałem,i giiga farta że nie jestem jeszcze slepy.
Współczucia również odemnie,zdrowia przedewszystkimkurdemol!
CO CZŁOWIEKA NIE ZABIJE TO WZMOCNI ;]]
Rozumiem cię dobrze,hehe bo sam mam łącznie 23 szwy(pies,butelka,kamień,gerda w drzwiach,szafka..itp.) w okolicy oczu,narazie żadne od roweru,ale parę razy uszkodzone gały miałem,i giiga farta że nie jestem jeszcze slepy.
Współczucia również odemnie,zdrowia przedewszystkimkurdemol!
CO CZŁOWIEKA NIE ZABIJE TO WZMOCNI ;]]
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
Staraj się o odszkodowanie z ubezpieczenia PZU na które płacisz w szkole, to jest na max 5tys zł zależnie od % uszkodzenia ciała i od trwałości utraty zdrowia i wypłacają nawet jeśli wypadek nie wydażył się w szkole. Bez gadania powinni wypłacić po wypisaniu papierów. Poprawcie mnie jeśli się myle :)
Tak apropo ja całe życie widze tylko na jedno oko i jestem ciekaw jak to jest widzieć w 3D :) ale jakoś sobie radze, prawko wyrobiłem bez większych problemów, na motor nie moge, no ale mam rower i nie przeszkadza mi ta wada (bo nie mam porównania :) Taka refleksja mnie naszła, gdyby mi wystrzelił koreczek w moim amorku mógłbym być ślepy a to całkiem nie fajnie :/
Pozdro dla za0_DR/FR ! 3m się.
Tak apropo ja całe życie widze tylko na jedno oko i jestem ciekaw jak to jest widzieć w 3D :) ale jakoś sobie radze, prawko wyrobiłem bez większych problemów, na motor nie moge, no ale mam rower i nie przeszkadza mi ta wada (bo nie mam porównania :) Taka refleksja mnie naszła, gdyby mi wystrzelił koreczek w moim amorku mógłbym być ślepy a to całkiem nie fajnie :/
Pozdro dla za0_DR/FR ! 3m się.
Dzięki wam chłopaki za wspracie. Po wypadku został tylko siniaczek i małą wada wzroku która powinna z czasem zniknąć. Papiery do pzu jusz wypełnione teraz jeszcze czekamna papiery z Amplico. Oni daja ładne odszkodowania :D. Bydzie na części do bika ;). Jestem ciekaw ile pzu moze mi dać za takie coś. Z tego co wim to oni kaską nie lubia rzucać. Coś zawsze można naścimniać np. że czasami mi się w głowie kręci albo ze na to oko widze białe myszki ;). THX 4 ALL.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
[quote="za0_DR/FR"]Z okiem jusz wszytko cacy jest. NOrmalnie samo się otwiera i wszytko przez nie widać :D. Tylko troszkę zamazane ale to kwetsia czasu kropelki itp. A w sprawie procesu jusz zaczynam działąć. Rozmiawaiełm z zaprzyjaźnionym sędzią i załatwił mi lekarza sądowego. W poniedziałek jade na kontrole. Nie popuszcze RST. Takie rzeczy niemogą się zdarzać. Mogło się skończyć o wiele gorzej. Okulista mi powiedział ze dobrze że w ostatniej chwili zamknąłem oko i cała siła poszła w powieki, bo gdyzbym nie zamknął oko rozplaskało by się w miazge.[/quote]
Powiem ci tak jesli chcesz coś zdziałac to po pierwsze przestań tak trabić wszędzie o tym że coś tam robiłeś bo h$ja dostaniesz.
Po drugie w Polskim sadzie nic nie wywalczysz nie masz paragonu , pewnie kupiles go od kogoś itd,wogóle przy braku papierów na to niewiele zdziałasz.
Od razu musisz atakować do fabryki RST czyli na tajwan.Sąd nie wchodzi w gre bo polska nie ma podpisanej jakies umowy i nie mozna sadzic kogos z tajwanu.A po ostatnie to myśle że masz coś nie tak z głowa bo latasz po lekarzach a nie poszedles od razu po wypadku do szpitala okulistycznego.
Ogólnie jesli masz prawnika ktory nic ci za to nie wezmie to mozesz probowac ale watpie ze cos wywalczysz.
Pozdro
A tym co pierdola ze nie da sie bez oka zapierdalac zapraszam w gory i zobaczymy.
Powiem ci tak jesli chcesz coś zdziałac to po pierwsze przestań tak trabić wszędzie o tym że coś tam robiłeś bo h$ja dostaniesz.
Po drugie w Polskim sadzie nic nie wywalczysz nie masz paragonu , pewnie kupiles go od kogoś itd,wogóle przy braku papierów na to niewiele zdziałasz.
Od razu musisz atakować do fabryki RST czyli na tajwan.Sąd nie wchodzi w gre bo polska nie ma podpisanej jakies umowy i nie mozna sadzic kogos z tajwanu.A po ostatnie to myśle że masz coś nie tak z głowa bo latasz po lekarzach a nie poszedles od razu po wypadku do szpitala okulistycznego.
Ogólnie jesli masz prawnika ktory nic ci za to nie wezmie to mozesz probowac ale watpie ze cos wywalczysz.
Pozdro
A tym co pierdola ze nie da sie bez oka zapierdalac zapraszam w gory i zobaczymy.
Strzelba
Jak zrobić prawidłową strzelbę z amora ile odstępu trzeba zachować między sprezyną a korkiem??
Czekam na podpowiedzi??
http://igiplus.webpark.pl/igor/igorpic/igorpic.htm
Czekam na podpowiedzi??
http://igiplus.webpark.pl/igor/igorpic/igorpic.htm
-
- Kontakt:
Zacznijmy od tego puchu że u mnie nie ma szpitala okulistycznego i nawet nie mam pojecia gdzie jets najbliżej. Po drugie jak byłem bez bazy i jakaś typiarka zadzwoniła na pogotowie i mnie zabrali. Po trzecie zaraz na drugi dzien z rana byłem u okulisty. Po czwarte nie ma żadnych problemów w sądzeniu. Rozmawiałem z zaprzyjaźnionym sedzią i mówił zę w każdej chwili mogę wystąpić z pozwem. Po piąte czemu mam nie trąbić niech ludzie wiedzą jakie te amorkii są ******. W czym to przeszladza ze bede sobie o tym pisał? Bo mnie sie wydaje że w niczym. A tak poza tym nie trąbie o tym wszędzie.
igiplus
Zadnego odstępu. Chyba coś ci sie ********* im mocniej spręzyna ściśnięta tym większe prawdopodobieństwo że korek wystrzeli.
igiplus
Zadnego odstępu. Chyba coś ci sie ********* im mocniej spręzyna ściśnięta tym większe prawdopodobieństwo że korek wystrzeli.
Dam dupy za gar zimnej zupy....