Wżucajcie projekty ram/rowerów jakie wam do głów/gdzie indziej- przyszły
nie bujcie się-nie zamierzxam popełniać plagiatu ;] bo mi sie nie chce po 1,a po drugie nie mam opcji realizacji-to tak dla podejzliwych.
projekty
projekty
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
ty w offtopicu są różne rzeczy,i jest stosunkowo mało ważnym działem forum
a temat? tak żeby sie wszycy podzielili i mozna było zrknać co kto wymyślił-poprostu
a ty to się tu chyba ważniejszy od moderatora czujesz,bo napierda.lasz co chwilę na kogoś,bez wzgledu czy sytuacja tego wymaga,lub wogóle jest warta.
lecz kompleksy gdzie indziej.
i nie szczekaj na tym temacie jesli łaska bo nie po to był zakładany, problem? to wal na prywat,bo nie jeden temat wcale nie lepiej wygladał jak sie 50u najeżdżaczy zebrało mądrych.
a temat? tak żeby sie wszycy podzielili i mozna było zrknać co kto wymyślił-poprostu
a ty to się tu chyba ważniejszy od moderatora czujesz,bo napierda.lasz co chwilę na kogoś,bez wzgledu czy sytuacja tego wymaga,lub wogóle jest warta.
lecz kompleksy gdzie indziej.
i nie szczekaj na tym temacie jesli łaska bo nie po to był zakładany, problem? to wal na prywat,bo nie jeden temat wcale nie lepiej wygladał jak sie 50u najeżdżaczy zebrało mądrych.
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
-
- Kontakt:
http://j-obuchowski.w.interia.pl/rama.jpg - to jest moj jedyny i nie powtarzalny projekt ramy hardtail. Ale pamietaj, jesli znajde taka rame jezdzaca w Polsce lub gdziekolwiek na swiecie to bede ci musial morde wykapiszonowac, oraz zabic wszystkich twoich znajomych
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
no ja już zrobiłem sobie kilka projektów hardtaili ale to ołóweczkiem a ja niemam skanera więc nie pokaże :-P, w ferie jak będę miał czas to wszystko przemyśle i zrobie końcowy projekt a jak wszystko dobże pujdzie to po maturce go zrealizuje :-D bo mam już dość łamiących, pękających i gnących się ram.